Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Neon poczytaj sobie moje wpisy. . Już podawałem, że tam są tylko przystanki autobusowe a nie dworzec to jak możesz kupić bilet powrotny. poza tym połączenia z Włocławkiem są co godzinę i na pewno nie musisz jechać taxi. Przystanek na miejscu masz niemal pod szlabanem przy wjeździe. Możesz wrócić dzień wcześniej bez dodatkowej opłaty ale dopiero po obiadku. Spotkanie organizacyjne jest na drugi czy trzeci dzień. Powodzenia.
chyba nie będzie już problemu bo Ola, która teraz kończy turnus napisała, że kierują zg ze skierowaniem. Bilet kupiłem tydz temu, ale to tylko 2.30h jazdy, nie to co w zeszłym roku 11 godzin. pozdrawiam.Neon
A czy ktoś z byłych kuracjuszy Wieńca <bądź aktualnie przebywających> pisał coś o której i ile po zakwaterowaniu jest wizyta u lekarza z przydziałem zabiegów ?
Neon może coś wiesz na ten temat?
nie wiem jak w Wieńcu, bo np w zeszłym roku jak byłem w innym sanatorium, to nie obowiązywała doba hotelowa ani w dniu przyjazdu ani wyjazdu. W dniu przyjazdu byłem o 8 rano (podróż nocą) i od razu wprowadziłem się do pokoju. Neon