Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Poczytałam was i ...też zajrzałam do przeglądarki i......niespodzianka rano przesadzono mnie do następnego wagonu miło się zaczął weekend
Radosna wybywam z domu
milenista pisze:Aż zajrzalem do kolejki po numerki faktycznie stoi w miejscu niby jeden numerek ale tyle to błąd wynosi ,więc chyba faktycznie albo tzw system się ruszy za jakiś czas albo mają po prostu wolne
Jednak dzisiaj pracują co prawda niemrawo bo tylko 13 numerków.Może do końca dnia zrobią więcej.