Komu łatwiej poderwać kobietom czy facetom ?
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Komu łatwiej poderwać kobietom czy facetom ?
- +alicja+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 sty 2015 00:03
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
Betina71 pisze:To wszystko zależy co mieści się pod pojęciem niewinny flirt
gorace spojrzenia, rozmowy, usciski w tancu, spacerki za raczke....pewnie to mial chetny na mysli
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 268 razy
- Podziękowano: 138 razy
No fakt - niby nic , niewinny flirt , a jednak tak wiele
Jakoś nie wyobrazam sobie zobaczyć podczas tak niewinnego flirtu mojego męża , a i On raczej tez nie byłby szczęśliwy na taki widok ... ja , za rączkę z innym , gorące spojrzenia .... czy to naprawdę tylko niewinny flirt
- Betina71
- Super Kuracjusz

Moim zdanie to nie są już niewinne zachowania,flirt...to rodzące się już uczucie,emocje...GIENIA pisze:gorace spojrzenia, rozmowy, usciski w tancu, spacerki za raczke.
No fakt - niby nic , niewinny flirt , a jednak tak wiele![]()
Jakoś nie wyobrazam sobie zobaczyć podczas tak niewinnego flirtu mojego męża , a i On raczej tez nie byłby szczęśliwy na taki widok ... ja , za rączkę z innym , gorące spojrzenia .... czy to naprawdę tylko niewinny flirt![]()
![]()
![]()
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Widok naszej połówki , obejmującej i patrzącej w oczy w tańcu innej/mu , spacerującego z Nią/im za rękę , przy świetle księżyca , byłoby dla nas przykrym widokiem .
gdybyśmy jednak my sami tak postępowali , bylibyśmy pewni , że to nic złego , to tylko taniec , to tylko spacer , i nie żadna zdrada
- Betina71
- Super Kuracjusz

W takim układzie pozostaje postawić pytanie...czy to jest uczciwe podejście?GIENIA pisze:Jak zazwyczajChętny , zgodzę się w Twoimi słowami
![]()
Widok naszej połówki , obejmującej i patrzącej w oczy w tańcu innej/mu , spacerującego z Nią/im za rękę , przy świetle księżyca , byłoby dla nas przykrym widokiem .
gdybyśmy jednak my sami tak postępowali , bylibyśmy pewni , że to nic złego , to tylko taniec , to tylko spacer , i nie żadna zdradazapewne bylibyśmy zdziwieni i
, że nasza połówka ma do nas o to pretensje
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Betinko , to tylko rozwinięcie powiedzenia , które wpisał Chętny . Ta sama sytuacja , ale patrząc na nia , z różnych stron , wydaje się być zupełnie różna
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 37 razy
Zdradę inaczej widzi mężczyzna a inaczej kobieta. Żonaci mężczyźni rzadko mają wyrzuty sumienia po przespaniu się z kobietą
a mężatki juz często po zaangażowaniu się emocjonalnym. Kobieta zawsze czuje, ze jest zdradzona natomiast mężczyzna pozostaje długo nieświadomy
Wiele książek i rozpraw na ten temat mądrych ludzi napisało
Nigdy nie byłam zazdrosna o żadnego mężczyznę gdyż zawsze żyłam zgodnie ze swoimi zasadami
A teraz mogę robić na co mam ochotę ale zasady pozostały. Zajęty facet idzie w odstawkę