Wieniec Zdrój Jutrzenka 3 czerwca
Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka 3 czerwca
Mój pan doktor Grygorowicz do którego należałam spisał się na 6 + bo miałam fajne zabiegi - mokre większości ( baseny , hydromasaż , perełka w ozonie, kąpiel sosnowa , borowina ) oraz masaż klasyczny , jonoforeza z borowiną itp .. 95 razem , nie licząc spotkań zdrowotnych i te relaksacyjne
Tobie też życzę żeby pan doktor przypasował zabiegi
pozdrawiam
-
ja-ona
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 kwie 2016 16:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Piszesz o jakiś kąpielach w perełkach a ja bardziej liczyłam na ćwiczenia i zajęcia z rehabilitantem, który mnie nauczy chodzić bez kul
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
Witamja-ona pisze:Ups
Piszesz o jakiś kąpielach w perełkach a ja bardziej liczyłam na ćwiczenia i zajęcia z rehabilitantem, który mnie nauczy chodzić bez kul
Bo przeważnie każdy chce wykorzystać inne
Zdrowia życzę , udanego pobytu .
- Polka
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 06 maja 2016 12:51
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 2
Hej Tusia. Nie bardzo wiem co oznacza skrót ZPL odnośnie basenu w Twoim komentarzu.Tusia_1 pisze:Hej,
zazdroszczę planowanego wyjazdu i pobytu. Ja z Wieńca wróciłam 10.04. i już zapominam, że wróciłam w tak dobrej formie .............
Ogólnie - jestem bardzo zadowolona. Zapewne jak każde miejsce ma swoje minusy - kiepska organizacja ale urocza obsługa (pielęgniarki super), nie równo prowadzone zajęcia ale jak się rozeznasz to zmienisz najwyżej zabiegi/ćwiczenia na te które będą Tobie odpowiadały. Troszkę byłam zawiedziona krótkimi gimnastykami ale w sumie naprawdę zakres ruchowy znacznie mi się zwiększył. Życie nocne rzeczywiście kwitnie tylko jeżeli je się zorganizuje we własnym gronie - ja się wybawiłam więc i Tobie życzę zgranej ekipy. Potwierdzam Diamend - totalna katastrofa.
Ośrodek super, wysoki standard, aqua ok (proś o zajęcia basenowe - o ile będziesz miał takie wskazania - na aqua a nie w ZPL), dookoła pięknie. Większość osób była zadowolona - bez względu na to czy chcieli poimprezować czy też skupić się na sobie każdy mógł to zrealizować.
Co do wieku ... było całkiem sporo ludzi przed 40 a nawet i przed 30.
Udanego pobytu
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22