Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: ewiko »

sergio_1 2 3 4, zarówno ja jak Bogutka jedziemy do Dusznik Zdrój, co wszem i wobec na tym forum ogłosiłyśmy już jakiś czas temu. Co prawda nasze terminy i sanatoria trochę się rozmijają, ale spotkanie się wielce prawdopodobne. Każdy swój pobyt w sanatorium opisuję baaaardzo szczegółowo :lol: , co z całą pewnością i w tym przypadku uczynię. Witamy Cię sergio , cieszymy się że wróciłeś na NS :serce: :kwiat:
Sergio, ja czekałam od czerwca 2014. i w czerwcu wyjeżdżam , więc jeśli po drodze nie będzie zawirowań, to grudniowy wyjazd masz na 100%. Ja ostatnio również byłam na grudniowej kuracji.....pozdrawiam.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

asiulek pisze:
Felice pisze: Bo ze mnie taki niespokojny duch jest...ciągłe w jakichś rozjazdach jestem,więc walizka dyżurna musi być gotowa.Teraz lecę i wracam 25 czerwca,później 17 lipca nad jeziora na dwa tygodnie,a potem w sierpniu Krynica Zdrój,wrzesień Lądeczek....Nie wiem jeszcze co po drodze zdarzyć się może ;) 8-) :lol: I jak tu nie siedzieć na walizkach :D
Jak ja się cieszę na tę Krynicę Feli :serce: pobuszujemy ;)
Może i ja w końcu usiądę na walizkach :o bardzo lubię buszować po Krynicy :serce: :lol:
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

.....
Sergio, ja czekałam od czerwca 2014. i w czerwcu wyjeżdżam , więc jeśli po drodze nie będzie zawirowań, to grudniowy wyjazd masz na 100%. Ja ostatnio również byłam na grudniowej kuracji.....pozdrawiam.[/quote]

ewiko - czytam co piszesz , ale chcę poinformować , że ja już jadę od 29.07. do 19.08.2016r. do Dedala do Polańczyka, do grudnia to będę już miał złożone nowe skierowanie i będę oczekującym :D . Stąd tutaj w tym temacie i moja obecność i przygotowania do tej wielkiej przygody z Bieszczadami i Dedalem w Polańczyk . Pozdrawiam serdecznie i powodzenia w Dusznikach w którym nieskromnie powiem byłem ale tak dawno temu , że pamięć już mnie zawodzi . :)