Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princi pisze:Mam taką nadzieję ale z drugiej strony ......trzeba będzie podlewać .......oj nie dogodzi obywatelom
hihihihi, chyba nie dogodzi, pewnikiem ty jutro będziesz narzekac, że musisz podlewać, ja narzekałam dziś, bo się napodlewałam, a jutro będe narzekac na deszcz.
Hejka, chyba trzeba się zameldować po przyjściu z pracy . Wieczorkiem przeszedł kilkuminutowy deszczyk po .... tygodniach suszy. Nie wiem czy coś dotarło do korzonków roślin. Proszę ślijcie deszczyk w moje rejony, tylko taki spokojny
U mnie przed południem lało,potem zerwał się okropniasty wiatr,o 15 wyszło słonko i jeszcze przed chwilą było.Nad rzeką jeszcze widać czerwoną łunę zachodzącego.Zważywszy godzinę to takie nieco dziwne.