Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Wienia »

Andr+58 tylko ten nadmorski zwrot proponowano Bogutce,która nad morzem mieszka i niekoniecznie była uradowana, tak jak ja z tej Krynicy..Gdyby była mozliwość zamiany...Gratuluję szczęscia w wydzwanianiu o zwroty. Wy pewnie jesteście szczęśliwi,że Krynica. :) :kwiat:
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 11:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: andr58 »

Tak masz rację z zadowolenia .Żona też chciała jechać nad morze ale z tej Krynicy też jest zadowolona.Dla nas to i w góry i nad morze to wszędzie pasuje choć w moim przypadku z układem krążenia to bardziej wolę północne rejony kraju,choć byłem też już w górach.Rozumiem Bogutkę bo jej się może na pewno znudziło :lol: :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Zgodnie z obliczeniami mojego funduszu w dniu przyznania nr ,miałam jechać w maju-czerwcu 2016 i wtedy gdybym jechała nie byłoby problemów.Wybrałabym urlop zanim mi go narzucono.
Podobnie jak Wienia próbowałam dzwonić o zwroty ,ale zrezygnowałam.
Co dnia ta sama odpowiedź: z pani profilu leczenia nic nie mamy.Dostajemy po kilka skierowań na miesiąc dlatego i zwrotów nie ma.
Raz tylko były 3 propozycje -ale odmówiłam z powodu braku możliwości wyjazdu .Wyjazd był za szybko w stosunku do moich możliwości urlopowych.
Teraz pozostaje mi czekać na skierowanie i odesłać go z powrotem, z prośbą o przesunięcie wyjazdu do czasu ,aż znów uzyskam wypracowany urlop wypoczynkowy.
Uwzględnią jak dołączę pismo od pracodawcy kiedy będę mogła pojechać.
Dlatego pojadę rok później. :( :( :(
Gdybym mogła zmienić profil leczenia ? to o zwroty nie byłoby problemów.
Pierwszy raz byłam w 2013 roku a drugi wyjazd ? :o
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy