Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Wszystkich !
Jadę do Sanatorium " RÓWNICA", mam skierowanie w ramach prewencji ZUS w terminie od 08.08.2011. Jeżeli ktoś też wybiera się w tym samym terminie do Ustronia, proszę o kontakt. Będzie mi miło poznać nowych ludzi, nawiązać nowe znajomości. Pozdrawiam Wszystkich i czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam Joanna
Ależ dlaczego szkoda? Miejscowość piękna, resztę da się zorganizować. Proszę zadbać o dobry nastrój, poprosić niebiosa o wspaniałą pogodę ( oj przyda nam się, przyda ), towarzystwo znajdzie się miłe i jak nic pobyt będzie udany. Pozdrawiam Joanna
To chyba nie jest możliwe aby na tym turnusie były tylko dwie kobiety: Basia i ja Jednak cisza na forum na to wskazuje...A może ktoś jednak do nas dołączy
Pozdrawiam Joanna
joanna1961 pisze:To chyba nie jest możliwe aby na tym turnusie były tylko dwie kobiety: Basia i ja Jednak cisza na forum na to wskazuje...A może ktoś jednak do nas dołączy
Pozdrawiam Joanna
hejka Joasiu muszę cię z całą pewnością nie będziecie same będzie tez wiele innych będą faceci i wiele innych kobiet konkurentek życzę pogody zdrowia i uroczego pana do powalcowania na parkiecie ZIGI