Wieniec Zdrój Jutrzenka 29 czerwiec

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka 29 czerwiec

Post autor: jan19557 »

Wszystkie rowery mają stojaki przed głównym wejściem pod okiem kamer i ochrony
W poniedziałek zakończenie prac w Hutniku. Panie sprzątają już pokoje na dole. pokoje już umeblowane , w oknach wiszą zasłony i dziś doktorek mówił , że od czerwca ma być pierwszy turnus.
Połączenia z Włocławkiem co godz. Na parterze pokoje 3-osobowe, wyżej 2-osobowe. Okna parterowe około 1 m nad ziemią. Nie wyobrażam sobie tu mieszkać gdzie każdy przechodzący widzi co się dzieje w pokoju. Na parterze już wstawiają meble i dziś widziałem fachowca ustawiającego telewizor. Wszystkie budynki sanatoryjne połączone są ze sobą podziemnym tunelem wyłożonym lśniącymi marmurami . Wszędzie kamery i czujniki ruchu sterujące oświetleniem ciągów pieszych. Hutnik przewidziany jest na 120 miejsc.
madam
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2016 10:43
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: madam »

Jak milo posłuchac mądrych ludzi może i ja zabiorę rowerek wtedy będzie można pojeździć w grupie. Też mam na skierowaniu Jutrzenke i nie chce do Hutnika :|
Jaro66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 07:04
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Jaro66 »

Tylko nie wiem czy pozwolą stawiać swój rower razem z rowerami z wypożyczalni ,bardzo wątpię i nie sądzę że pozwolą trzymać swój rower :P
Adamkor
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2016 10:35
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Adamkor »

Jan19557, dzięki za info.
Jaro66 - te stojaki na rowery to wypożyczalnia?
Miałem nadzieję, że są dla każdego roweru, w tym "obcego".
Madam, zabierz rower. Coś tam trzeba będzie robić, a piesze wędrówki są mniej ciekawe, powolne i nużące, w każdym razie dla mnie.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kochani tam z lewej strony wejścia jest rząd stojaków na rowery sanatoryjne a z prawej drugi na rowery prywatne tylko szczerze mówiąc nie wiem czy za prywatne nie pobierają jakiejś opłaty ale wystarczy zadzwonić a nie łamać sobie piękne główki. W pewnych sprawach dywagacje są zbędne. Ja już jestem w domciu. Powodzenia.
madam
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2016 10:43
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: madam »

Cos malo osob w tym terminie jedzie czy co.?
Jaro66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 07:04
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Jaro66 »

jan19557 pisze:Kochani tam z lewej strony wejścia jest rząd stojaków na rowery sanatoryjne a z prawej drugi na rowery prywatne tylko szczerze mówiąc nie wiem czy za prywatne nie pobierają jakiejś opłaty ale wystarczy zadzwonić a nie łamać sobie piękne główki. W pewnych sprawach dywagacje są zbędne. Ja już jestem w domciu. Powodzenia.
Witaj Jan dzięki za rzeczowe sprawozdania mam nadzieję że pomogły Ci zabiegi i nie tylko one :P miłego dzinka :)
reneta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2016 12:15
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: reneta »

Witam wszystkich kuracjuszy jadących w tym terminie, to mój pierwszy wyjazd do sanatorium :D mam nadzieje ze będzie super ale roweru nie biorę :kwiat: zabieram kijki ;) Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zabiegi sam sobie wybrałem więc musiały być skuteczne.
Za wypożyczenie rowery od 1.05 jest już 7 zł. za godz.
Kijki też można wypożyczyć. jest też do dyspozycji 2 stoły do tenisa, 2 stoły bilardowe po 12 zł. chyba 4 tory do kręgli po 40 zł. wszystko za godz.
reneta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2016 12:15
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: reneta »

Adamkor pisze:Witaj Renato!
Ja też tam jadę, choć trzy dni później.
Zaczynam tak jakoś dziwnie, bo od soboty 3.07.16.
Tak po znajomości zarezerwuj mi jakiś fajny pokój z równie fajnym towarzystwem :D
Odwdzięczę się.
Wtam w Jutrzence pokoju nie udalo sie zalatwic,ale widze ze sobie poradziles ...Milego pobytu ;)
ODPOWIEDZ