Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dzi pisze:Bardzo miłe Margot . Twoje z ostatnich dni wpisy krzyczą radością, że tak już nie długo.....
Witaj Dzi
Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą w kwesti ,, krzyczą radością " - otóż jeszcze nie , ale myślę , że od jutra tak może być , ale niekoniecznie
Na kilkanaście dni przed Twoim Słoneczko wyjazdem uzupełnię informacje o sposoby na rehabilitację w Iwoniczu.
Ponieważ jedziesz tam pierwszy raz poczytaj po wpisaniu w szukaj Excelsior, Iwonicz Zdrój. W ubiegłym roku
trochę rozpisywaliśmy się.....
Oczywiście bardzo się cieszę na wyjazd ponieważ uwielbiam góry więc Krynicę również
A do tego mili i symapatyczni znajomi z tego forum , którzy pomyśleli o mnie robiąc mi niespodziankę - myślę , że dla każdego taki niewielki , a jakże miły gest byłby dodatkowym powodem do radości i uśmiechu
Nie pamiętam już nazwy tego zespołu góralskiego, który zawodowo obsługuje tego typu ogniska.
Ale warto wziąć dyktafon(ukryty, bo nie pozwalają rejestrować) - dwie godziny śmiechu i zabawy.
OK ..do wieczorka.
dzi pisze:Nie pamiętam już nazwy tego zespołu góralskiego, który zawodowo obsługuje tego typu ogniska.
Ale warto wziąć dyktafon(ukryty, bo nie pozwalają rejestrować) - dwie godziny śmiechu i zabawy.
OK ..do wieczorka.
Mam pytanko...jaki szpital uzdrowiskowy,tak to się chyba zwie...po zabiegu ortopedycznym ,poszpitalnym,proponujecie ,może ktoś był w jakimś ciekawym miejscu..chciałabym jakiś w górach
Blondi Beskid Niski, może nie za wysokie te góry do 450 m n.p.m.. W Iwoniczu Zdroju Excelsior. Sanatorium
szpitalne leczące m.in. ortopedyczne pourazowe schorzenia. Byłem tak dwukrotnie. Za każdym razem wracałem zadowolony .