Krynica -Leśnik Drzewiarz od 26.08.2016
-
babie lato
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2016 19:20
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Krynica -Leśnik Drzewiarz od 26.08.2016
A ja będę w Leśniku Drzewiarzu od 13.10.16 na turnusie z ZUS i nikt narazie się nie wybiera w tym terminie. Będzie nas ok 50 osób. Czyzby nikt nie odwiedzał forum. Skrzyknijmy fajną grupę . Przecież tacy jesteśmy. Potrzebujemy rehabilitacji ale także miłych spotkań, zabawy, odreagowania. Pozdrawiam odezwijce się.

Babie lato
A skąd wiesz ile Was będzie na turnusie? ( jeśli to nie tajemnica?)
. Ja wiem tylko ze strony Lesnika, ze maja 190 miejsc noclegowych

A skąd wiesz ile Was będzie na turnusie? ( jeśli to nie tajemnica?)
-
babie lato
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2016 19:20
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Podczas weekendu majowego byłam w Krynicy i w ramach rekonesansu odwiedziłam recepcję w Leśniku . I właśnie pani z recepcji powiedziała mi że z ZUS-u na tym turnusie będzie 50 osób. Stęd moja wiedza. A miejsc mają więcej. Pozostaliu to NFZ i komercja.

Babie lato
Dziękuję za informację, być może na każdym turnusie z Zus mają ok 50 osób. Reszta to NFZ i komercja?
cyt .ze strony Lesnika Drzewiarza " Sanatorium położone jest w samym centrum Krynicy-Zdroju – Perle Polskich Uzdrowisk. Taka lokalizacja zapewnia szybki i łatwy dostęp do Pijalni Wód Mineralnych, kina, banku, kościoła, różnych kawiarni i restauracji czy wreszcie Góry Parkowej.
Dziękuję za informację, być może na każdym turnusie z Zus mają ok 50 osób. Reszta to NFZ i komercja?
cyt .ze strony Lesnika Drzewiarza " Sanatorium położone jest w samym centrum Krynicy-Zdroju – Perle Polskich Uzdrowisk. Taka lokalizacja zapewnia szybki i łatwy dostęp do Pijalni Wód Mineralnych, kina, banku, kościoła, różnych kawiarni i restauracji czy wreszcie Góry Parkowej.