Busko Zdrój, wyjazd 5 maja

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2010 18:19

Re: Busko Zdrój, wyjazd 5 maja

Post autor: irena »

astrid pisze:do Ireny :)
Niestety nie byłam w Nidzie,ale słyszałam o niej same dobre rzeczy.W zeszłym roku gdy byłam w Słowackim rozmawiałam z panem,który zawiedziony był,że trafił do Słowackiego,bo bardzo chciał do Nidy.Twierdził,że zabiegi,kadra i obsługa świetna,a jedzonko b.smaczne.Mam też sąsiada ,który co roku wykupuje sobie turnus w Nidzie.Jestem przekonana,że będziesz zadowolona.Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Dziekuje Astrid :) za informacje o Nidzie. Mam nadzieje ,ze pogoda dopisze......bo towarzystwo napewno :roll: spedze tam fajnie czas i naładuje akumulatory 8-)
pozdrawiam
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

Do "astrid". Z tego, co zdążyłem się zorientować, jedziesz tym razem do Włókniarza. Myślę, że ten pobyt w Busku będzie dla Ciebie najbardziej udany. Przekonasz się, że trafiłaś tym razem do najlepszego ośrodka. Ja wprawdzie wymieniłem już opony na letnie ale na wszelki wypadek w spryskiwaczu zostawiłem płyn zimowy, a w moim bagażu znajdzie się miejsce na ciepłą kurtkę. Jeśli będziesz chciała mnie spotkać i osobiście potwierdzić słuszność swojego wyboru sanatorium, to zazwyczaj w sanatoryjnej kawiarni Relax siadam przy piwku przy stoliku w pobliżu akwarium i wpatruję się w pływające tam złote rybki. Niestety, te rybki jednak nie spełniają życzeń, one tylko obiecują.
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2010 18:19

Post autor: irena »

Czas tak szybko biegnie i zbliza sie termin wyjazdu :D Pozostalo spakowanie walizki i prosba o dobra pogode ;) Wszystkim obecnie przebywającym i wybierającym sie do Buska zycze jak najprzyjemniejszego pobytu :o pozdrawiam
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: astrid »

Witaj Andrzeju :) Patrząc na humory pogody też zdecydowałam się wziąć ciepła kurtkę.Może powinieneś skupić się na jednej rybce...wtedy na pewno spełni Twoje życzenia.Ja też spróbuję,bo mam takie jedno.Pozdrawiam serdecznie.
asia51
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2013 18:36

Post autor: asia51 »

Witaj Astrid!
Bardzo Dziękuję za wyczerpującą informacje m.in o sanatorium"Astori "- Busko-Zdrój-Zbludowice. Przedstawione przez Ciebie warunki ,nie napawają mnie optymizmem ale przynajmniej wiem czego się spodziewać. Mam nadzieje,że tak jak Ty poznam fajnych ludzi a resztę jakoś przetrzymam.Napiszę po powrocie jak tam jest obecnie.Tobie życzę udanego pobytu .napisz proszę po powrocie ,ja wyjeżdżam na 28.05 więc z przyjemnością poczytam jak było.Pozdrawiam. Asia
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

astrid pisze:Witaj Andrzeju :) Patrząc na humory pogody też zdecydowałam się wziąć ciepła kurtkę.Może powinieneś skupić się na jednej rybce...wtedy na pewno spełni Twoje życzenia.Ja też spróbuję,bo mam takie jedno.Pozdrawiam serdecznie.
Miła "astrid"!
Myślę, że co do rybek to nie ma co siebie robić złudzeń. One naprawdę nie spełniają żadnych życzeń tylko obiecują, bo one są z Platformy. Jeśli się coś zmieniło to za kilka dni się o tym przekonamy. Czas pakować walizkę, do zobaczenia w Relax-ie.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

do Asi :)
Bardzo się cieszę jeśli przydały Ci się moje spostrzeżenia o Astorii.Oczywiście,że po powrocie odezwę się i napiszę jak wypadła kuracja we Włókniarzu.Bardzo jestem ciekawa Twojego zdania n/t Astorii.Życzę Ci świetnych zabiegów i fajnego towarzystwa.Pozdrawiam serdecznie.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

do Andrzeja :)
Dzięki za sprowadzenie do realnego świata,nie pozostawiasz mi złudzeń.Masz rację,że czas zacząć pakować walizki,zawsze mam z tym problem i widzę,że tym razem nie będzie lepiej.Chętnie pogapię się z Tobą na te "obiecujące"rybki...gorzej jak będzie wielu obserwatorów...i co wtedy?Pozdrawiam cieplutko.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

irena pisze:Czas tak szybko biegnie i zbliza sie termin wyjazdu :D Pozostalo spakowanie walizki i prosba o dobra pogode ;) Wszystkim obecnie przebywającym i wybierającym sie do Buska zycze jak najprzyjemniejszego pobytu :o pozdrawiam
Witaj Irenko :)
Czy walizki już spakowałaś?Czytałam ,że dzisiaj w Busku jest ładna pogoda,dobrze byłoby gdyby nas nie zawiodła.W Lublinie teraz pochmurno i chłodno.Jak planujesz dojechać do Buska?Pozdrawiam serdecznie.
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

astrid pisze:do Andrzeja :)
Dzięki za sprowadzenie do realnego świata,nie pozostawiasz mi złudzeń.Masz rację,że czas zacząć pakować walizki,zawsze mam z tym problem i widzę,że tym razem nie będzie lepiej.Chętnie pogapię się z Tobą na te "obiecujące"rybki...gorzej jak będzie wielu obserwatorów...i co wtedy?Pozdrawiam cieplutko.
Łatwo mnie będzie rozpoznać. Taki stary, brzydki i z cienkim portfelem będzie tylko jeden. :lol:
ODPOWIEDZ