PERŁA BAŁTYKU KOŁOBRZEG 27.04-18.05.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2011 13:11

PERŁA BAŁTYKU KOŁOBRZEG 27.04-18.05.2013

Post autor: AGNIESZKA66 »

Witam !!!może wybiera się ktoś do perły w tym czasie proszę dajcie znać ja jadę z okolic Iławy!!!!pozdrowinka
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: PERŁA BAŁTYKU KOŁOBRZEG 27.04-18.05.2013

A co to nikt się nie wybiera w tym czasie z okolic Olsztyna i Iławy???!!! No wiecie co taki duży ośrodek i będę tam sama :( :roll: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

Ależ Agniszko ty jestes PESYMISTKĄ !!
Perła Bałtyku ma stan na 28-02-2013 450 miejsc w pokojach
czyli przy zalożeniu ,że Kobiety to 60 % pozostaje 40% plci brzydkiej z tego 30 % wprzedziale wiekowym 30-45 lat czyli okolo bo słaby byłem z matematyki około 20-25 z ,którymi będzie mozna iść na..kawę
A tendencja jest od wielu lat taka ze w tym przedziale wiekowym ..więcej jest mężczyzn , Natomiast Panie zaczynaja bardziej dbać o siebie gdy są delikatne +50 choć i to nie jest Regułą

ok
Administratorze Ban
,ale ..musiałem pocieszyć...
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki darek!! :) miałam raczej na myśli to że się nikt nie odzywa co do wspólnej podróży ....w gromadce zawsze rażniej no i można współlokatorkę już znależć
bo po 6 -godzinnej podróży można się troszkę poznać...ale jak tak to chyba wybiorę się autem i też będzie ok i poznam ludzi na miejscu :shock: :D
Wezmę co przyniesie los na pewno będzie super!! :lol:
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Chciałabym odświeżyć mój wątek ale tracę już nadzieję że ktoś się odezwie :( :( ;) mam nadzieję jednak że może jednak da mały znaczek....że jedzie w tym
terminie co ja!!! :roll: :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Agniszko

Spakowana ?
Bilet kupiony ?
Emocje ?

Pozwolę Sobie Ciebie poprosic o Relacje z odnowionej Perły Bałtyku niestety kilku osób sa zbyt rozbieżne .
Tyczy się podejscia Personelu ( recepcja ,która rozdziela pokoje do ..schorzeń -tylko w Polsce wiedze medyczna posiedli prac Recepcji ,zabrano to pers medycznemu !)
Czyli gdzie lokują tych ze skierowaniami Sanatoria Szpitalne ,Sanatoria prew ZUS i pozostałych NFZ
Warunki lokalowe czy tych szpitalnych i ZUS tylko pokoje 3 osobowe i na na tych niskiech remontowanych ...kondygnacjach
Na którym Piętrze prowadzone są Roboty ..remontowe i czy baza Zabiego jest już odciążona tyczy się czy zakończono remont w Zakł Przyrod Lecz nr -1 vis a vis Bałtyku
i oczywiscie relacje z muzykoterapi
Z tego co kojarzę na parterze vis a vis Recepcji są stanowiska komputerowe..
Dzięki -darek :kwiat:
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

darku!!!
tak na pewno napiszę obiektywnie jak jest !!!a co do wyjazdu jakoś mam mieszane uczucia...jakoś nie mam chęci jechać i co dziwne w moim przypadku jeszcze nie jestem spakowana :( ale mam nadzieję że moje obawy sie nie potwierdzą za dużo się oczytałam opinii na różnych portalach i dlatego taka niepewność ale jestem dobrej myśli , a przynajmniej się staram!!!pozdrawiam :roll: ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam

Agnieszko czy danciningi po wekendzie zaliczone ??
Jakie warunki lokalowe, zabiegi etc
Aga -relacja
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam

Agnieszko czy danciningi po wekendzie zaliczone ??
Jakie warunki lokalowe, zabiegi etc
Aga -relacja
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Darek!!!
Tak zaliczone ale powiem szczerze miałeś rację przedział wiekowy jest ważny !!!Wieczorek zapoznawczy był w Mesko a codziennie w Widokówce na12 piętrze są balety ,super jest w Gryfie bo tam trochę młodych no i w Ikarze!!!Warunki super zabiegi fajne tyko mało ,windy kiepsko ,ja na piąte to sobie śmigam na piechotkę :lol: ale towarzystwo zupełnie nie w moim guście ,nerwowi nieprzyjemni starsi ludzie ale zupełnie nie do życia :cry: Wiem ,wiem na pewno powiesz że im się należy bo oni już swoje przeszli itd.ale kultura osobista to by się czasami przydała!!! :shock: Cisza spokój nie ma żadnych remontów jest ok!!! :D
ODPOWIEDZ