Czerniawa Zdrój
Re: Czerniawa Zdrój
Aril czy zabiegi Ci pomogą tego nie wiem ale było dużo ludzi po urazach rąk, barków itp. Na moim turnusie było ok 100 osób, ok. 30 % osób było w podobnym wieku do mojego, były też osoby w Twoim wieku. W tej grupie wiekowej było więcej mężczyzn.
Obawy jak to będzie zawsze będą, nie mamy gwarancji że trafimy na fajne towarzystwo. Z tego co mówiły rehabilitantki nie pamiętają tak spokojnych kuracjuszy
Kaja było też dużo ludzi po chorobie onkologicznej. Miały troszkę inny program rehabilitacji, na pewno więcej spotkań z psychologiem (też indywidualne) i więcej zabiegów.
Będzie dobrze, czy będziecie zadowolone tego nie wiem, wiosna przyszła, cieplutko się robi ...... pozazdrościć pobytu w Czerniawie z piękną pogodą
-
aril44
- Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 11:11
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
W sumie zostało 2 miesiące ale już powoli się szykuje hehe wygodny strój sportowy kupić , wygodne buty
Ja byłam ok 12:30 w ośrodku, moje współlokatorki były ok. 10. Nie ma konkretnej godziny, jak przyjedziesz tak jak ja to załapiesz się jeszcze na obiad o 13:30. Byli tacy co przyjechali po 18. Panie z recepcji i tak już mają listę kto z kim w pokoju więc nic nie zmienisz. Zabierz strój kąpielowy i bawełniane spodenki do kriokomory. Z rzeczy które mogą się jeszcze przydać to : kubek, talerzyki itp. nam brakowało małego radia bo w tv tylko 3 kanały polskie
-
aril44
- Kuracjusz

-
aril44
- Kuracjusz

W twoim ośrodku obok basenu jest jeszcze sauna płatna (20 zł na godzinę wiec polecam zorganizować grupę ok. 5 osób)