Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hejka sierpień niebawem ale chyba sam pojadę do Agata liczę że jednak są tajniacy co jada ale se kamuflują jak na wojnie w okopach i ujawnia się dopiero na miejscu pozdrawiam odwiedzających apaczy ZIGI
Hejka ja powoli myślę o pakowaniu szkoda ze nadal sami APACZE ale w sierpniu ma być pogoda wiec się uskuteczni spacerki , wypocznie i naładuje akumulatory na resztę roku wszystkim odwiedzającym i jadącym na kurację zdrowia słoneczka smacznego jedzonka fajnej ekipy owocnych zabiegów jak i partnera na parkiet i nie tylko ZIGI
Witam ! ZIGI Ty tu jesteś znającym Szczawnicę . Udzieliłeś mi już kilku rad ale mam jeszcze jedno pytanie. Zdecydowałam się na ośrodek ale w Nawigatorze w interesującym mnie terminie nie ma miejsca (chcę początek września). Więc jak myślisz Skalny czy Batory ? Chciałabym wziąc też trochę zabiegów więc żeby nie było zbyt daleko .
U Ciebie wyjazd chyba już tuż , tuż więc zdrówka, słoneczka i miłych wrażeń zosia
Zosia pisze:Witam ! ZIGI Ty tu jesteś znającym Szczawnicę . Udzieliłeś mi już kilku rad ale mam jeszcze jedno pytanie. Zdecydowałam się na ośrodek ale w Nawigatorze w interesującym mnie terminie nie ma miejsca (chcę początek września). Więc jak myślisz Skalny czy Batory ? Chciałabym wziąc też trochę zabiegów więc żeby nie było zbyt daleko .
U Ciebie wyjazd chyba już tuż , tuż więc zdrówka, słoneczka i miłych wrażeń zosia
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Witaj ja osobiście bym wybrał Batory po 1 chcesz skorzystać sobie wykupić zabiegi wiec masz z Batorego blisko na zabiegi pod tym adresem >>> >>> tam na pewno jest o wiele więcej zabiegów do wyboru niż w Skalnym po 2 z Batorego masz dobre miejsce wypadowe do pijalni na placu Dietla pod Plenice. Jak będziesz pod kolejką na Palenicę to polecam przejście przez most nad Grajcarkiem i spacer ścieżką rowerową aż do Dunajca albo dalej idąc w lewo wzdłuż Dunajca do przeprawy przez Dunajec i wyprawę na Sokolice >> >>> są z niej bajeczne widoki na zakola Dunajca Dosyć dawno nie byłem w Szczawnicy wiec nie mogę na 100% polecić miejsc do potańczenia Kiedyś można było potańczyć w domu Zdrojowym na placu Dietla w Aidzie knajpka nad gabinetami zabiegowymi a idąc pod kolejkę na Palenicę w piwnicy kawiarni Halka były dancingi , na pietrze dyskoteki dyskoteki były też w piwnicy knajpki pod wyciągiem . Za moich czasów fajnie też grali w Hutniku :) Jeśli mogę jeszcze poleć to wyprawę w te miejsca >> >>>>> >>>> >>> Jeśli zechcesz poszaleć na rowerku to polecam Czerwony klasztor na Słowacji >>>>>> >>>>> to na razie tyle jeśli coś mi się jeszcze przypomni to napisze a jeśli ty masz pytanka jeszcze jakieś to śmiało pytaj ja jadę już niebawem bo 08,08 co Cieplic ale spoko pytaj mam tam mieć dostęp do netu wiec odpiszę o ile bende znał odpowiedz pozdrawiam i dzięki za życzenia tobie też życzę udanego pobytu pogody ZIGI :):)
Witaj Zosieńka dzięki ciesze się ze mogłem troszku pomóc i że na miejscu okażą się pomocne moje skromne rady i że miejsca polecone też ci się spodobają pozdrowię od ciebie Cieplice ty pozdrów Szczawnicę ZIGI
Hejka szkoda że nikt się nie odezwał że też jedzie w tym samym terminie co ja do Cieplic ja już spakowany i kolo 10 jutro zobaczę jak jest jakie towarzystwo jak się rozgoszczę to napisze co i jak życzę pogody udanych zabiegów fajnego towarzystwa oraz kogoś do pary na parkiet , spacer , pójścia na kawę ZIGI