Busko Zdrój, wyjazd 5 maja

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Re: Busko Zdrój, wyjazd 5 maja

Post autor: astrid »

Lubię ludzi z poczuciem humoru :D
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2010 18:19

Post autor: irena »

Witam Cie Astrid :) No właśnie z pakowaniem walizki to tak jak Ty zawsze mam problem :oops: jeszcze nie zamknieta ......na pewno byla by mniejsza gdyby pogoda była stabilna.......Jade w niedziele o 6 rano z Olsztyna do Kielc a potem do dalej.... U nas zimno i pada :( zycze fajnego pobytu :x pozdrawiam ...Irena
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

astrid pisze:Lubię ludzi z poczuciem humoru :D
Ooooooo to tak jak ja ;)
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

astrid pisze:Lubię ludzi z poczuciem humoru :D
Zatem do spotkania przy stoliku obok akwarium.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zatem Andrzeju do spotkania w Relaxie :)
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

irena pisze:Witam Cie Astrid :) No właśnie z pakowaniem walizki to tak jak Ty zawsze mam problem :oops: jeszcze nie zamknieta ......na pewno byla by mniejsza gdyby pogoda była stabilna.......Jade w niedziele o 6 rano z Olsztyna do Kielc a potem do dalej.... U nas zimno i pada :( zycze fajnego pobytu :x pozdrawiam ...Irena
Długa droga przed Tobą Irenko.Właśnie przygotowałam rzeczy do spakowania,ale sądzę,że jutro jeszcze nastąpią zmiany.U mnie też deszczowo i chłodno,ale prognozy pogody na przyszły tydzień są obiecujące...zobaczymy.Życzę Ci przyjemnej podróży i udanego pobytu w Nidzie. :)
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Długa droga przed Tobą Irenko.Właśnie przygotowałam rzeczy do spakowania,ale sądzę,że jutro jeszcze nastąpią zmiany.U mnie też deszczowo i chłodno,ale prognozy pogody na przyszły tydzień są obiecujące...zobaczymy.Życzę Ci przyjemnej podróży i udanego pobytu w Nidzie. :)[/quote]

Oj tak do pokonania mam ponad 400km....... Walizka spakowana ,na miejscu okaże sie czy dobrze :roll: Mam nadzieje, ze uda nam sie pobyt i z nowymi silami wrocimy do domu.......pozdrawiam :) [ a moze do zobaczenia 8-)
ODPOWIEDZ