Krynica Zdrój -Leśnik Drzewiarz od 15-06-2016 z ZUS
- Remik
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 lip 2016 18:11
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Krynica Zdrój -Leśnik Drzewiarz od 15-06-2016 z ZUS
Jaki popularny temat jak niegdyś w Pustkowie
oby mój okazał się choć na jedna stronę do opisu 
-
babie lato
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2016 19:20
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Próbowałam zarezerwować pokój na wcześniejszy przyjazd do Leśnika. Niestety jest to raczej niemożliwe ( tak mi odpowiedziano). A jeżeli chodzi o te pokoje do wynajęcia w pobliżu Leśnika to proszę o informację. 
-
Wodniczka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 mar 2016 20:05
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Miłe dziewczyny
-dzięki za ciepłe słowa, serdecznie Was pozdrawiam
Babie lato
- w październiku Krynica też piękna (już wyobrażam sobie jesiennie wybarwione liście).
Zabiegi są o różnej porze,takze po południu.Fakt że gimnastyka indywidualna i zbiorowa są na jednej sali ale w różnym czasie, dodatkowo je opóźnia.
Zabiegi dla ZUSu rozpoczynają się o 8,30 !!
- podobno takie procedury ( Można próbować uzgodnić w Planowaniu,gimnastykę wcześniej)
Inne zabiegi też można czasem przyspieszyć.Moje zabiegi (jestem reumatologia)były nakierowane na ciepłolecznictwo- typu krio ,nie służą mi.
Polecam gimnastykę w basenie w Continentalu tj..po przeciwnej stronie Lesnika. Choć mankamentem jest brak kabin do przebrania, szafki i prysznice na jednej powierzchni - więc woda jest wszędzie.Moim zdaniem dobry jest aqwawibron, bicze szkockie, masaż klasyczny - ja miałam u p. Iriny.
Z tańców można wrócić po 22 ( warto w recepcji przy wyjściu szepnąć słówko), jeśli kuracjusze zachowują się cicho i kulturalnie , to nie ma problemu.
Jeśli nie będzie można przyjechać do Leśnika wcześniej , to można przenocować w domu wczasowym Europa (tuż przy Lesniku- tylko po przeciwnej stronie , podobno za 35 zł).Miłego oczekiwania na wyjazd

Babie lato
Zabiegi są o różnej porze,takze po południu.Fakt że gimnastyka indywidualna i zbiorowa są na jednej sali ale w różnym czasie, dodatkowo je opóźnia.
Zabiegi dla ZUSu rozpoczynają się o 8,30 !!
Inne zabiegi też można czasem przyspieszyć.Moje zabiegi (jestem reumatologia)były nakierowane na ciepłolecznictwo- typu krio ,nie służą mi.
Polecam gimnastykę w basenie w Continentalu tj..po przeciwnej stronie Lesnika. Choć mankamentem jest brak kabin do przebrania, szafki i prysznice na jednej powierzchni - więc woda jest wszędzie.Moim zdaniem dobry jest aqwawibron, bicze szkockie, masaż klasyczny - ja miałam u p. Iriny.
Z tańców można wrócić po 22 ( warto w recepcji przy wyjściu szepnąć słówko), jeśli kuracjusze zachowują się cicho i kulturalnie , to nie ma problemu.
Jeśli nie będzie można przyjechać do Leśnika wcześniej , to można przenocować w domu wczasowym Europa (tuż przy Lesniku- tylko po przeciwnej stronie , podobno za 35 zł).Miłego oczekiwania na wyjazd
-
<