Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Post autor: forumowicz »

Gamlog, w sumie to wszyscy jedziemy tam po raz pierwszy i to jest super. Każde z sanatoriów ma z pewnością swoje zalety. Mój Orzeł B. jest najbliżej Krakowiaka, więc mogę nawet wracać boso, jak mnie nóżki rozbolą :? A Ty jednak będziesz miał powrót pod górkę, niestety, o ile tam zawitasz :)
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2014 10:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gamlog »

Ciężkie mogą być te powroty z Krakowiaka :D. Ale do Baru Na Górce na pstrąga ja mam najbliżej :D
forumowicz

Pożyjemy, zobaczymy. To jak w piosence : Ty pójdziesz górą, a ja doliną :( Chyba dasz radę zaliczyć Krakowiaka przynajmniej raz? Podobnie, jak ja Bar na Górce :D
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2014 10:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gamlog »

Nie jest ze mną aż tak źle :). Dam radę zejść i wejść :D. I w Krakowiaku będę :D
forumowicz

Parkietoterapia zdecydowanie poprawia kondycję :) Przynajmniej tak zawsze było w moim przypadku :) , no, ale czas nie stoi w miejscu i na kurację w uzdrowiskach czeka się coraz dłużej :evil:
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2016 01:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: efe »

Na bosaka czyli będą czerwone szpileczki,w Górniku też są tańce i nie tylko tak koleżanka mówiła.A tak przy okazji,wybieracie się gdzieś na przedłużone wolne w sierpniu.Ja planuje wyjazd do Warszawy,zapraszają znajomi a jak nie wypali-leżak szklanka zimnego mleka :D :D :geek: [do Wisły mam 15 metrów, oczywiście rzeki] :oops: :oops:
forumowicz

Pewnie będą, bo już się sprawdziły :D Przynajmniej dotychczas. Życzę Ci fajnego długiego sierpniowego weekendu, obie opcje są ciekawe. Masz rację, w Iwoniczu balować można w wielu miejscach, nawet na deptaku, przy fontannie :D 8-)
forumowicz

Zapraszamy serdecznie na forum wyjeżdżających do Iwonicza w II poł. września. Naprawdę może być sympatycznie. Grunt to poczucie humoru i dystans do siebie. Pozdrawiam póki co aktywnych, a nie aktywnych zachęcam do wpisów. :serce: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2016 01:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: efe »

Cześ Cierpliwa,troszkę nie mam na razie dużo czasu,bo zaganiam.Na pewno będę się odzywał na forum,widzę że wchodziłaś na 30-lat.Wejdż na forum Stróże koło Grybowa to na pewno się uśmiejesz,Panie niektóre zbulwersowane bo jeżdżą same gołodupce i nikt im nie stawia.Ja nikomu nie stawiam a znajomych mam mnogo co do obecnej chwili utrzymujemy kontakt.Nikt nie wyjeżdża w moim terminie więc będę podróżował sam,a co do opakowania co pisałaś na 30-ce. to podaj email. to prześle opakowanie[może być nie odpowiednie] to i czerwone buty nie będą potrzebne[zawsze po butach mnie poznasz bo to jest mój konik] :P Z uśmiechem,żartem pozdrawiam, a kto się gniewa ludzkiej natury nie docenia bo wspomnienia pozostają i naprawdę :!: :?: :kwiat: dobrze na nas wpływają.
forumowicz

Efe, przeleciałam forum Stróże, ale oprócz narzekań na ośrodek nie znalazłam tego, o czym piszesz. Osobiście wyznaję zasadę "umiesz liczyć, licz na siebie" . Swoje rachunki reguluję sama, bo nie lubię zobowiązań i "małych dowodów wielkiej wdzięczności". Jak chcesz, to pisz na priv. Mam nadzieję, że w kwestii "opakowania" nie trzyma się ciebie czarny humor :evil: Ja miałam na myśli "powłokę cielesną człowieka", aż się boję pomyśleć, co tobie przyszło do głowy :shock: bo skojarzenia mogą być różne (nawet bardzo, bardzo nieodpowiednie). Pozdr. ;)
ODPOWIEDZ