Jantar- Dziwnówek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Jantar- Dziwnówek

Post autor: sztani »

Na samym początku wspominałem( kiedy jeszcze nikt przynajmniej z forum tam nie był) ,że tam jest super i pewnie dla większości tak było . :)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

Masz racje jest naprawde wspaniale,wlasnie jestem tu drugi dzien ,bardzo bardzo zadowolona.Baza zabiegowa,pokoje,obiekt,miejsce wszystko na 5 pogoda dopisuje ,towarzystwo sie rozkreca ,nie ma na co narzekac.Ciesze sie tez ze nie dostalam jedynki :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Aniu, z tego postu wnioskuję że za jedynkę zyskałaś fajną współlokatorkę :D Życzę Ci udanego pobytu, skutecznych zabiegów i oczywiście życzliwych ludzi w okół siebie :kwiat: pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Dzień dobry Sztani, to prawda Ty pierwszy rozwiałeś nasze wątpliwości co do wyjazdu przecierając nieznane ścieżki , oby jak najwięcej tak pomocnych osób na forum :kwiat: Pozwolę sobie podziękować w imieniu wszystkich kuracjuszek.M :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

sztani pisze:Na samym początku wspominałem( kiedy jeszcze nikt przynajmniej z forum tam nie był) ,że tam jest super i pewnie dla większości tak było . :)
:o :shock: :?:
forumowicz

andrzej1955 pisze:
sztani pisze:Na samym początku wspominałem( kiedy jeszcze nikt przynajmniej z forum tam nie był) ,że tam jest super i pewnie dla większości tak było . :)
:o :shock: :?:[/quote Ups Andrzej sory, ty też przekazałeś nam cenne informację Pozdrawiam i dziękuję :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Andrzeju zwracam honor rzeczywiście swoje spostrzeżenia na temat Jantara opisałeś już w marcu 2013 roku (choć bardzo ogólnie) sorki . Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja rowniez dziekuje a przedewszystkim moim poprzedniczkom ktore byly przede mna .Odpowiadaly na wszystkie moje pytania ,radzily i i rozwiewaly wszystkie moje watpliwosci.Bardzo dziekuje Eli,Malgi i Peoni :serce: :serce:
Awatar użytkownika
symforian
Na forum od: 17 paź 2016 15:06
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: symforian »

Jakby co, ja jadę 4 stycznia 2017. Będę od Poznania jechał pociągiem.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jadę od 29 lipca moze ktos tez ma ten termin?
ODPOWIEDZ