Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Masz racje jest naprawde wspaniale,wlasnie jestem tu drugi dzien ,bardzo bardzo zadowolona.Baza zabiegowa,pokoje,obiekt,miejsce wszystko na 5 pogoda dopisuje ,towarzystwo sie rozkreca ,nie ma na co narzekac.Ciesze sie tez ze nie dostalam jedynki
Witaj Aniu, z tego postu wnioskuję że za jedynkę zyskałaś fajną współlokatorkę Życzę Ci udanego pobytu, skutecznych zabiegów i oczywiście życzliwych ludzi w okół siebie pozdrawiam
Dzień dobry Sztani, to prawda Ty pierwszy rozwiałeś nasze wątpliwości co do wyjazdu przecierając nieznane ścieżki , oby jak najwięcej tak pomocnych osób na forum Pozwolę sobie podziękować w imieniu wszystkich kuracjuszek.M
Ja rowniez dziekuje a przedewszystkim moim poprzedniczkom ktore byly przede mna .Odpowiadaly na wszystkie moje pytania ,radzily i i rozwiewaly wszystkie moje watpliwosci.Bardzo dziekuje Eli,Malgi i Peoni