Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dobry wieczór AnitoKK!! No to zaczynamy nasze wspólne czekanie! Może jeszcze się ktoś dołączy do tego czekania. Jeśli będziesz mogła napisz wiadomość prywatną z numerem telefonu. Pozdrawiam serdecznie.
Ja będę w tym terminie , ale w niedalekim Długopolu . Może się do Lądka wybiorę na jakiś kilkugodzinny rekonesans . Zobaczymy Pozdrawiam Na razie jeszcze w pracy
Witaj Alicjo!!! Byłoby super gdybyś odwiedziła Lądek, a jeszcze bardziej gdybyś odwiedziła nas:Anitę i mnie. Do jakiego sanatoria w Długopolu jedziesz Dobrej nocki!!!
Do Willi Dąbrówka. Rozejrzę się za jakimś połączeniem i myślę. , że się uda spotkać . Mam nadziej , że Internet tam sięga, mam do wyboru Plus lub Orange , więc będziemy w kontakcie . Ewentualnie na priv wymienimy się telefonami . Zostało ok 40 dni , więc chyba damy radę. Pozdrawiam
Alicja,jak ja byłam w Lądku często spotykałam ludzi z Długopola,przyjeżdżali nawet na tańce,ale z tego co wiem raczej dysponowali autami.Jedyne możliwe połączenie autobusowe to jest z przesiadką w Żelaźnie.
Dzięki Felice ,
spróbuję coś rozeznać , może będzie jakaś bratnia dusza zmotoryzowana , ale autobusem też dam radę Oby ten koniec lata trafił się pogodny Pozdrawiam
Witaj Alicjo. Mam nadzieję,że uda Ci się przyjechać do Lądka Ja od dzisiaj za miesiąc będę już w Lądku. Dzisiaj załatwilam sobie z szefuniem urlopik na okres sanatorium. Muszę tylko zabrać ze sobą telefon służbowy i być w miarę możliwości pod telefonem. Ale cóż praca super, szef super więc to tylko mały minusik. Dam radę. Już się cieszę na wyjazd. Czas zacząć przeglądać ciuszki i pomyśleć co trzeba dokupić.
Miłego wieczoru Alicjo.
Ja swój turnus rozpoczynam 17 września w Lądku w wojskowym.
Chętnie jako nowo przybyła spotkam się na jakieś przysłowiowej kawce.
AnitaKK, Małgosia69 jak Was złapię?