Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam skierowanie z ZUS do Jutrzenki w Wieńcu Zdroju ul. Brzozowa 1 od dnia 04.11.2016 r. (piątek) i jadę z Łodzi. Czy ktoś wybiera się w tym terminie i może mnie zabrać? Z chęcią się zabiorę oczywiście dokładam się do paliwa. Katarzyna z Łodzi, Z góry dziękuję
Główną atrakcją Wieńca jest park Zdrojowy z fontanną. Warto zobaczyć także założenie pałacowo-parkowe barona Kronenberga. Zabytki można zobaczyć w pobliskim Brześciu Kujawskim i Włocławku. Poleca się także wycieczkę do Kujawsko-Dobrzyńskiego Parku Etnograficznego w Kłóbce. Jest w pobliżu sklepik „małe delikatesy”, 2,5 km do Biedronka i Aldi . W pobliżu jest przystanek autobusowy można dojechać do Włocławka w 15 minut około 6 km. Atrakcje Włocławka - piękna Katedra i Pałac Bursztynowy. Komunikacja miejska do Włocławka autobus nr 11. [link]
Zakwaterowanie piętro 3 i 4.
Posiłki ZUS:
Śniadania: 7:00-7:40
Obiady: 12:00-12:40
Kolacja: 17:30-18:10
Bankomat SGB KDBSD Bank na terenie obiektu, apteka i fryzjer.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2016 23:28 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
No ja byłam teraz w czerecu z ZUS i oowiedzieli nam że wczrsniej niż godz.8.00 nie mozemy mieć ani posiłków ani zabiegów ponieważ tego wymaga ZUS.Pozdrawiam...ale moze xo osrodek to inne wymogi..choć w Cieplicach w 2014 roku też takie wymogi miał ZUS
Witam tak to prawda że kuracjusze z ZUS tak mają ale jak bywa w życiu nie kiedy można obejść przepisy , na papierku będzie tak jak jest a rzeczywistość inna , chodź przy tamtych warunkach uważam że dobre są godziny na zabiegi - ja byłam w maju z ZUS ..oceniam na 6 :):) ..
Powodzenia i miłego wypoczynku dla tych co teraz będą ...
Witam Cię bardzo serdecznie.
Ja obecnie przebywam w sanatorium "JUTRZENKA" w Wienicu Zdrój. Skierowana jestem przez ZUS. Jestem zauroczona tym miejscem. Ten obiekt po generalnym remoncie odpowiada standardom europejskim. Piekne pokoje dwuosobowe z balkonami, suszarką do włosów, czjnikami w pokoju, no telewizor jest odpłatny 3 zł. za dobę, ale nie trzeba go brać. Jest wi-fi, troche kiepska w pokojach jest łączność telefoniczna, na balkonie można pogadać a najlepiej w parku. Zabiegów w trakcie turnusu ZUS 109. Jest co robić po 6 - 7 dziennie. Jest gzie spacerować. W niedziele sa organizowane wycieczki do Torunia, Inowrocławia, Lichenia i inne. Są wieczorki taneczne, koncerty miejscowych zespołów ludowych.
Jestem wdzięczna ZUS-owi, że mnie tutaj przysłął i to jeszcze w tak pięknym terminie. Jestem tutaj do 10 września. Pozdrawiam i życzę wspaniałego pobytu.