Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
do Darek
Jeżeli chodzi o opłatę klimatyczną to ośrodek niema z tym nic wspólnego bo to gmina Kołobrzeg kasuje te pieniążki!!!!!
do atena
Tak posiłki jedzą wszyscy razem ale w innej części sali bo pełnopłatni jedzą lepiej!!!!!!
no to niezle jak to mowia na kazdym kroku dyskryminacja plus juz mam pzreboje z rezerwacja okazalo sie ze pzrez 2 tygodnie razem i tak nie mozemy razem mieszkac bo on pelnoplatny na 8 pietrze z telewizorem a ja z zus na 6 pietrze bez hahahah dzisiaj mam zrobic pzrelew na 780 zl wcelu rezerwacji i sie gleboko zastanawiam
do atena 43 »
W miesiącu marcu znajomi mieli podobną sytuację i Dyrekcja czytaj dz.Marketingu byl wprost zachwycony bo mieli dodatkowe miejsce
Spróbuj pogadac z Dzialem Marketingu ( marketing czyli dz promocji i reklamy !!!! w przypadku Perly i innych ośrodkow to dzial ..Rezerwacji )
Skoro malżonek przyjezdża w tym samym czasie i na ten sam okres to dla nich czysty bonus wszak Komersyjni od zawsze zajmuja pokoje 2 osobowe...
kochana aty myslisz ze ja juz tego nie przerabialam dzwonilam wielokrotnie.Poprosilam nawet o pokoj 1 osobowy z dostawka w czesci zusowskiej jak to mowia i tez nic.MYSLE ZE ALBO TO UPOR GLUPI KOGOS GLUPIEGO ALBO SLEPOTA NA ZAROBIENIE DARMOWYCH PRAWIE 3 TYS .ZL:(:)a tak ogolnie jak jest z zabiegami i czy jest basena itp?:)pozdrawiam atena