CIEPLICE

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: CIEPLICE

Post autor: syrenka »

Byłam 2012 w marcu ,,,Było super ,,polecam ,,,Dom Zdrojowy nr,1 ...Chętnie bym tam znów zawitała,,,
Bozena66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2013 23:54

Post autor: Bozena66 »

Cieplice są super!! szczególnie latem...byłam tam kilka razy, ostatnio w san "Agat" masę wycieczek, blisko góry a i tam na miejscu jest gdzie i spacerować i potanczyć, naprawdę polecam.Stare uzdrowisko w podobnym klimacie jak Lądek Zdrój, który też wspominam bardzo milutko..;)
Awatar użytkownika
Alisza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2011 19:46
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Alisza »

:) Witam Ja byłam w Cieplicach w maju 2012 r. Uzdrowisko Cieplice ma 4 lokalizacje Marysieńka, Lalka, Dom Zdrojowy oraz kompleks Dom Zdrojowy II i III poza tym słynne uzdrowisko MSWIA Agat. ;) Miasteczko urocze niewielkie ale przytulne z cudownym Parkiem Zdrojowym i drugim Norweskim. :) Tance w Kawiarni Zdrojowej chyba najbardziej popularne bo największa sala i najbardziej nastrojowa, poza tym kameralna sala w kawiarence w Lalce i Agacie. Dla mocnych rytmów dyskoteka "za mostkiem" obok "Stoczniowca". Jedyna mankament to parking niestety płatny wszędzie także pobyt z płatnym parkingiem minimum 100-120 zł. :roll: Biuro turystyczne prężnie działające co chwila wycieczki krajowe i zagraniczne także atrakcji wiele. Wiele atrakcji krajoznawczych samemu tez można zwiedzać.....wodospad Szklarczyk, Kamieńczyk, Zamek w Chojniku, Muzeum Minerałów w Szklarskiej Porębie, wejście na Szrenicę :shock: :D
dużo sił, wytrwałości uśmiechu i dobrego towarzystwa :lol: ja polecam cudowne miejsce i cudowne góry :)
cieszyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 10:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: cieszyn »

szukam transportu do Cieplic na termin 5-V-2013r. Interesuje mnie wyjazd z okolic Trójmiasta, Słupska, Leborka Koszalin itp.
liliana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2013 15:44

Post autor: liliana »

Jaro66, nie daj się zakwaterować w Stoczniowcu, tam są kiepskie warunki socjalno - bytowe w stosunku do Domu Zdrojowego.
Pozdrawiam
tofiko2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 10:48

Post autor: tofiko2 »

Byłam w Cieplicach w Domu Zdrojowym II,wszystkie zabiegi na miejscu,świetny basen termalny w Spa,jedzonko takie sobie a same Cieplice przepiękne.Z Lalki i Edwarda na zabiegi dochodzisz do Domu Zdrojowego ale wszędzie bliziutko.Pozdrawiam
Ewa -ewcyk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2013 22:53

Post autor: Ewa -ewcyk »

Jadę do Cieplic z Radomia 17.04.2013roku szukam transportu jako pasażer -1 miejsce.
tel.504670382
Jaro66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 07:04
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Jaro66 »

Ponawiam pytanie czy ktoś jedzie do Cieplic 02 czerwca z okolic Płocka
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Jaro66 :serce:

Czas zakończyć pakowanie i... w drogę :D Życzę Tobie udanej kuracji, trafionych i skutecznych zabiegów, pogody i super towarzystwa :D
A po powrocie, relacji i opinii o ośrodku.

Pozdrawiam
Selene :)
taka_tam
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2013 14:13

Post autor: taka_tam »

Witam :)
Jaro66 czekamy na jakies informacje o osrodku i o Cieplicach :) Jestem bardzo ciekawa pierwszy raz jade do sanatorium tez do Cieplic ale 17. sierpnia.
życze miłego pobytu !!
Pozdrawiam .
ODPOWIEDZ