Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich na codziennym śniadanku ,jeszcze tych co będą póżniej
Poranna kawka na poczatek dnia ,ostatni zestaw śniadaniowy soczki też
Możemy zaczynać nowy dzień ,życzyć wszystkim smacznego
Pozdrawiam ekipę śniadaniową
Witam śniadaniowiczów
Wiadomo,że kawka na początek,a potem coś dziubnę.Chyba dzisiaj bierze mnie smak na jajeczka,ale tak do końca to nie jestem zdecydowana.
Pozdrawiam ekipę i życzę pięknego i spokojnego dnia
Witam i pozdrawiam Tych co na śniadanku Dzień zaczynam od kawki potem co nieco a potem dopiero wyżerka Dzisiaj luzik mam wolne
Miłego słonecznego tak jak u mnie dnia dla Wszystkich tu zaglądajacych.
Dzień dobry na śniadaniu. Jestem po kawce, więc czas na jedzonko. Jak zwykle , jest w czym wybierać. Jeszcze raz rzut oka na talerze i zgarniam coś dla siebie. Miłego dnia
A ja ostatnio rano jakoś nie mogę się ogarnąć .....biegam po korytarzach wiadomych instytucji i nic z tego nie wynika
Może coś zostało to sobie zapakuję na rano bo jutro znów ganiam po szpitalu