Lwigród, Krynica - Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Lwigród, Krynica - Zdrój

Post autor: sabe50 »

Witam, czy był ktoś ostatnio w tym ośrodku - z góry dziękuje za informacje
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Lwigród, Krynica - Zdrój

Post autor: netwoman »

Byłam w czerwcu z NFZ. Napisz co chcesz wiedzieć.
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam - tak ogólnie to jak najwięcej. Byłem tam dwa lata temu,też z NFZ i chciałbym porównać jak było a jak jest teraz. Zabiegi, wyżywienie/o której zmiany ?/,obsługa, czy można przesuwać zabiegi, basen w Continentalu/gimnastyka/- basen w Damisie , itp. Już się bałem że ostatnio nikt tam nie jeżdzi - dzięki i pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sabe, wydaje mi się , że śniadaniowy kolega Leon bawił w tym roku w Lwimgrodzie :)
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

Basiu o ile dobrze pamiętam to Leon był w Wojskowym
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobrze , że napisałam "wydaje mi się" :lol: , grunt , że Netwomen jest na bieżąco :)
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: netwoman »

Zabiegi w Lwigrodzie wszystkie na miejscu oprócz basenu- ten w Continentalu. Nie chciałam basenu i nie dostałam ale koleżanki chodziły jedna zmiana przed obiadem druga ok 14 Nic nie można zmienić. Natomiast zabiegi na miejscu można zamienić na inne lub jeżeli osoba wykonująca zabiegi ma czas przesunąć na wcześniejszą godzinę.Zabiegi fajne - dużo kąpieli , borowina, masaże tylko krótkie np kąpiel 10 min .Posiłki o godz 7,30 12,30 i 17,15
( I zmiana ), takie sobie , porcje dla mnie wystarczające dla panów raczej mało.
Obsługa raczej miła, lekarz przepisał mi zabiegi takie jak chciałam. Poza tym wymiana ręczników 1 raz, pościel nie wymieniana. Sprzątanie mało dokładne. Telewizor i czajnik płatne. Parking za szlabanem tez płatny 130 za turnus. Podobało mi się, że nie było kontroli wieczorem o 22 jak w niektórych ośrodkach :D .
Życzę miłego pobytu i zazdroszczę
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

witam - to w sumie nic się nie zmieniło tylko parking chyba trochę droższy - dziękuje za informację i pozdrawiam
ODPOWIEDZ