Ośrodek Mega Kołobrzeg
-
forumowicz
Re: Ośrodek Mega Kołobrzeg
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
Witam, panowie napiszcie do Jawy 53, dzisiaj nas pozdrawiał z Kołobrzegu, może będzie tak uprzejmy i sprawdzi ten obiekt .chetny pisze:Ludziska czy nikt nie był w tym ośrodku w tym roku ????? może ktoś z waszych znajomych był i powie co jest wart ten ośrodek ??? . Niestety na necie praktycznie zero wiadomości o nim . Nie peniajcie się i powiedzcie , no chyba że nie chcecie by znajoma się wystraszyła że aż tak zle tam jest![]()
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 65 razy
Widzę kilka wpisów bardzo odbiegających od faktycznej rzeczywistości
Mega jedno ze starszych sanatoriów w Kołobrzegu znajdujących sie na ul .Kościuszki za dawnym Węglem Brunatnym czy tzw małym Sanem.
Pomimo kilku lat ciagle modernizowane -pokoje o standardzie dobrych 3***
wyposażenie podobne do ..Arki ( wszak to obiekt siostrzany )
Rejeon energetyczny gdy nie był jeszcze tak bogaty jak obecne PGE miał swój ośrodek w Kołobrzegu wybudowany na poczatku lat 70-tych.
Był to tzw przyczolek dla ARKI tak pod wzgledem logistycznym jak i personelu
Mega to obecnie bardzo ,ale to bardzo kameralny obiekt dla około 100-150 gości umieszczonych wpokojach 2-3-4 osobowych choć ostatnio 4 były zmniejszane do 3 lub były robione apartamenty
Baza zabiegowa można rzec na poziomie choć bez wodnych zabiegów bo na te goście dowożeni sa busem
Baza elektro spkoko
Jest kawiarnia ,która szałem nie urywa bo w sąsiedztwie jest Marian w Sanie i zespół w Verano.
Kuchnia bo to ważna informacja ..REWELACJA -obiadki jak u Babci stól szwedzki na śniadanie i kolacje ,obiad porcjowany
Ośrdodek dla ludzi ,ktorzy cenią SPOKÓJ -wielu ucieka z Molocha Arka do Megi
Ośrodek zlokalizaowany blisko -Amfiteatru kołobrzeskiego Kamiennego szańca
30 minut delikatnym spacerem do Portu ,25 -mola 25 do dworca PKP -Arka -25 minut
San-dyskoteki 5- Verano-5minut
Recepcja JEST BARDZO TOLERANCYJNA a personelu medycznego chyba nie mam Bardzo DYSKRETNY choć zawsze obecny w dyżurce
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 65 razy
niebieskooki pisze:Dzię ndobrerk, moim skromnym zdniem jesi nie byles to nie pisac, bylem i przechodzilem, to nie jest dla m nie zadna opinia.Szkoda takiego ppstu dl azalozoego tematu, bo kuracjusz /ka czeka na opinie od sob ktore byly na czasie i nie ma czasu na czuytanie bajek bo czas leci do odjazdu.a nie jakie szukanie lupy zaglondanie w oknienka, u na snie ma juz stacji i jechac po blitet do drugiego miasta .niech piszo ci panstwo co byli i prosimy o uczicwe i rzetekne opinie, a nie ,ze tam sanpewno remonty.Dzikeuje za uwage.
Widzę Panie "niebieskooki"
Że masz pan jakąś Awersję do mojej skromnej osoby kolejny raz Masz Pan cos do Mnie
Ok
wolny kraj wolny wybór
Ale co do zarzutów
Dysponuję Tak Dysponuję wypisem z Sanatorium MEGA -Kołobrzeg z roku ..2001 z oddziału ..Cukrzycowego
Byłem tam jeszcze na turnusie który trwał 24 dni -turnusie sanatoryjnym.
Dodatkowo Pragnę Pana poinformować ,że każdorazowo kiedy jestem na kuracji w Kołobrzegu ..odwiedzam osoby ,które pracują w tym ośrodku.
Także wg mnie opinie sa chyba rzetelne ..Pan przechodził obok obiektu
Zresztą za kilka naście dni znowu udam się do Megi na małą czarną
Natomiast na marginesie Proszę o poprawienie literowki bo mimo starań Trudno przeczytać Co Pan napisał
Pozdrawiam bez urazy
- sabe50
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki