Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Serdecznie,
Czy ktoś z Was jedzie może wybiera się do Lądka Zdrój w terminie 3.11.2016?
Jak ktoś mógłby mi opisać jak jest w tym sanatorium(obsługa, wyżywienie, rehabilitacja itp.)
Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki, gdyż jadę pierwszy raz.
Pozdrawiam
W Pawilonie II co jest mi wiadome, mają bardzo dobrą bazę zabiegową.Aczkolwiek nie wszystkie zabiegi są na miejscu.
Obiekt jest po remoncie, z ładnymi pokojami.Niektórzy mają nawet jedynki.
Na zewnątrz budynek jest mniej okazały.
Do budynku prowadzi trochę schodków.
Schody w Lądzie...nie wyszły z mody.
Moim zdaniem ogólnie cały WSZUR w Lądku ma bazę zabiegową na bardzo dobrym poziomie.
Kuracjusze przemieszczają się z różnych budynków sanatoryjnych ,bo nie wszystkie zabiegi są w danym miejscu.
Dla każdego ,co innego jest zdrowotnie dobrego...
Będąc na II WSZUR wszystkie zabiegi oprócz krioterapii miałem na miejscu . Schodziłem tylko chyba na III do kriokomory ( Dom Weterana)
Pobyt oceniam jako superowy. te kąpiele perełkowe w nowych wannach z efektami jak byłem to były ale dodatkowo żadnego zdrowotnego efektu nie wniosły . Taki bajer dla oka