MSWiA-Kołobrzeg
Re: MSWiA-Kołobrzeg
Szukam informacji na temat tego sanatorium. Trochę znalazłam, ale nic z tego roku. Gdzieś było napisane, że remont, gdzieś że okropne miejsce...gdzie indziej, że super..
Czy ktoś był w tym roku? mam kilka pytań
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Jestem w Kołobrzegu 2 razy w roku
Blisko do portu..na promenadę...nie mogę nic powiedzieć jakie warunki są w środku. ..jakie pokoje...bo nie byłam...ale polecam to miejsce..
Zresztą sam Kołobrzeg to magiczne miejsce ...wiele ma do zaoferowania i nie będziesz żałowała...pozdrawiam Gośka
O remoncie piszą w kilku wątkach, że od kilku lat się ciągnął, że zaledwie część pokoi itd.
6 października się wybieram, ale panuję przyjechać może dzień wcześniej. Chciałam się dowiedzieć jakie są warunki, czy lepsze
pokoje w niskim, czy w wysokim budynku, jak jest z netem ( to dla mnie b.ważne).
Czy faktycznie warto dzień wcześniej przyjechać itd itp
Kolobrzeg, fakt, ładny
Pozdrawiam
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
A może zadzwonisz do nich...tam też pracują ludzie....U źródła się wszystkiego dowiesz, jak nie rano to zadzwoń popołudniu zawsze ktoś tobie odpowie ...życzę powodzenia...Gosia
-
forumowicz
Ja byłam w lipcu br mieszkałam w części tego niskiego budynku całość po remoncie.Pokój 3 osobowy tapczaniki wygodne, panele nowe chodniczek na środku{ czysty} nowe szafy pomiestne na górze mieści się walizka,stolik 3 foteliki.Na balkonie 3 krzesełka i sznurki na pranie{ mało klamerek}.
Piszesz czy przyjechać dzień wcześniej? Ja przyjechałam pociągiem o 22.30 byłam w Kołobrzegu- bo tylko takie połączenie miałam bo to wakacje a miałam 3 dni na wyjazd.
Dzień wcześniej zadzwoniłam i nie było wiadomo czy będzie miejsce.Ponieważ nie miałam wyboru pojechałam i zostałam od razu zakwaterowana już w tym pokoju pozostałam do końca.Nie miałam problemu aby zmienić termin zabigów. Jedzonko dużo i urozmajcone .Ja jestem bardzo zadowolona
Gdyby można było już jechałabym ponownie.Jeśli chcesz coś więcej chetnie odpowiem.Pozdrawiam Wienia.