MSWiA-Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: MSWiA-Kołobrzeg

Post autor: Felice »

Czyli mimo negatywnych opinii,interwencji nic się nie zmieniło od kilku lat....
AnnaK
Na forum od: 17 wrz 2016 11:22

Post autor: AnnaK »

Dzień dobry,

Szukam informacji na temat tego sanatorium. Trochę znalazłam, ale nic z tego roku. Gdzieś było napisane, że remont, gdzieś że okropne miejsce...gdzie indziej, że super..
Czy ktoś był w tym roku? mam kilka pytań :-) z góry dziękuje za odzew.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj Aniu :kwiat: na forum :kwiat:
Jestem w Kołobrzegu 2 razy w roku :( W lecie też byłam ...codziennie przechodziłam obok tego sanatorium i nie widziałam żadnego remontu :D piękny ogród gdxie można ćwiczyć na wolnym powietrzu, wszędzie czysto i przyjemnie.....jest wypożyczalnia rowerów (nie wiem w jakim okresie chcesz jechac).....
Blisko do portu..na promenadę...nie mogę nic powiedzieć jakie warunki są w środku. ..jakie pokoje...bo nie byłam...ale polecam to miejsce..
Zresztą sam Kołobrzeg to magiczne miejsce ...wiele ma do zaoferowania i nie będziesz żałowała...pozdrawiam Gośka
AnnaK
Na forum od: 17 wrz 2016 11:22

Post autor: AnnaK »

Witam Gosiu :-)
O remoncie piszą w kilku wątkach, że od kilku lat się ciągnął, że zaledwie część pokoi itd.

6 października się wybieram, ale panuję przyjechać może dzień wcześniej. Chciałam się dowiedzieć jakie są warunki, czy lepsze
pokoje w niskim, czy w wysokim budynku, jak jest z netem ( to dla mnie b.ważne).
Czy faktycznie warto dzień wcześniej przyjechać itd itp :-)

Kolobrzeg, fakt, ładny :-) Byłam w sanatorium w Dźwirzynie i robiłyśmy sobie wycieczki do Kołobrzegu :-)

Pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Aniu :kwiat: nie będę Cię wprowadzała w błąd. ..każdy oczekuje czegoś innego,budynek jest Nowy widać ze po remoncie,ale w środku nie byłam...może znajdzie się ktoś na forum co udzieli tobie odpowiedzi na nurtujące pytania ;)
A może zadzwonisz do nich...tam też pracują ludzie....U źródła się wszystkiego dowiesz, jak nie rano to zadzwoń popołudniu zawsze ktoś tobie odpowie ...życzę powodzenia...Gosia
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Aniu ,w MSWiA byłam w 2011 częściowo refundowane przez NFZ ( zabiegi ) pobyt w tymże sanatorium wspominam bardzo miło pod każdym względem. Teraz będąc w Kołobrzegu odwiedzam załogę tam pracującą, ostatnio byłam latem minionego roku i z całą odpowiedzialnością informuję ,że nie ma już żadnego remontu. Pozdrawiam ,życzę miłego pobytu. :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Wienia »

Witaj Aniu! :kwiat:
Ja byłam w lipcu br mieszkałam w części tego niskiego budynku całość po remoncie.Pokój 3 osobowy tapczaniki wygodne, panele nowe chodniczek na środku{ czysty} nowe szafy pomiestne na górze mieści się walizka,stolik 3 foteliki.Na balkonie 3 krzesełka i sznurki na pranie{ mało klamerek}.
Piszesz czy przyjechać dzień wcześniej? Ja przyjechałam pociągiem o 22.30 byłam w Kołobrzegu- bo tylko takie połączenie miałam bo to wakacje a miałam 3 dni na wyjazd.
Dzień wcześniej zadzwoniłam i nie było wiadomo czy będzie miejsce.Ponieważ nie miałam wyboru pojechałam i zostałam od razu zakwaterowana już w tym pokoju pozostałam do końca.Nie miałam problemu aby zmienić termin zabigów. Jedzonko dużo i urozmajcone .Ja jestem bardzo zadowolona
Gdyby można było już jechałabym ponownie.Jeśli chcesz coś więcej chetnie odpowiem.Pozdrawiam Wienia. :kwiat:
ODPOWIEDZ