Mazowiecki, jaki jest teraz czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Mazowiecki, jaki jest teraz czas oczekiwania?

Post autor: Felice »

Adela pisze:Nie mam na razie czym się pochwalić :? szukam skierowania :x
Adelko,oni chyba teraz wysyłają przez InPost,sprawdź gdzie masz najbliższy i tam pytaj.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Feli :) wysyłali :( InPost ponoć zbankrutował :roll: i stąd ten cyrk.
Od poniedziałku spróbuję od nowa szukać, ale jeśli to poszło z powrotem do NFZ to mogiła :shock: tyle tego będzie, kiedy oni to odkopią ?
Narewka pisze:Ty to masz stalowe nerwy.Ja pewnie codziennie byłabym na Chałubińskiego.

Mogłabym być, tylko co mi to da ? Mam nadzieję, ze się znajdzie, bo odtwarzanie :shock: :evil: słabo mi się robi na samą myśl. Będę dzwoniła, zostawiłam też swój telefon :? trzymajcie za mnie kciuki :(
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zebra »

Witam w cieplutkie południe ,Ale dziś pendolino wkroczyło w nasz fundusz. :D Od rana popłynęło u mnie ...381 nrkow :shock: i już mam 1800. W ubiegłym tygodniu w ogóle było 110 a jeszcze tydz temu 430 przez cały tydzień. Może grudzień mnie nie zastanie , he he , aby do przodu :serce: :kwiat: :kwiat: . Pozdrawiam i życzę wszyściutkim dużo radości i fajnych przydziałów.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Przy takim numerku to już pewnie zaraz przydział :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Witam baaardzo serdecznie. Śpieszę pochwalić się że ponownie wskoczyłam do KOCHANEJ KOLEJECZKI. Będę dłuuugo oczekiwać na wysiadkę :lol: , bo z numerem 130000 :shock: :shock: :shock: mam czas aż 24 miesiące.... pozdrawiam wszystkich. :serce: :kwiat:
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam Dziś dostałam przydział przy nr ok 1000 , dokładnie nie wiem , bo w pt był nr 1012 a dziś ok 9 tej przydział. Miałam zaznaczone góry a tu .....Ciechocinek... Byłam 2 razy pryw , ale trudno Termin 9 listopad NZOZ zakład Rehabilitacji Medycznej. Muszę popytać w odpowiednim dziale czego mogę się spodziewać ;) Cza oczekiwania od złożenia wniosku do chwili wyjazdu to 26 mcy. Pozdrawiam :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Jasny gwint, czekamy coraz dłużej :oops: Ja też w nowym wniosku mam napisane , czas oczekiwania ...26 miesięcy. Jestem na końcu kolejki, nawet numerków nie sprawdzam. Zebro kochana, w sanatorium byłam już w listopadzie , grudniu , i zawsze wracałam zadowolona , czego i Tobie z całego serducha życzę.... :serce: :kwiat: . Ważne ci w sercu, a za oknem..... no cóż, na to nie mamy wpływu. Pozdrawiam.
piotrgs
Na forum od: 20 wrz 2016 21:27

Post autor: piotrgs »

Czytam ten temat i zastanawiam się co u mnie poszło nie tak ...
wniosek o rehabilitacje leczniczą w ramach prewencji rentowej w połowie czerwca 2016
początek lipca zus lekarz orzecznik i pół godziny później w innym pokoju miła pani przedstawiła do wyboru 3 sanatoria z terminami na październik i listopad 2016 - miałem tylko wybrać.
w sumie 3 miesiące
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

piotrgs piszesz o wyjeździe z ZUS,a temat jest o wyjazdach funduszowych i ich terminach.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ewiko pisze:Jasny gwint, czekamy coraz dłużej :oops: Ja też w nowym wniosku mam napisane , czas oczekiwania ...26 miesięcy. Jestem na końcu kolejki, nawet numerków nie sprawdzam. Zebro kochana, w sanatorium byłam już w listopadzie , grudniu , i zawsze wracałam zadowolona , czego i Tobie z całego serducha życzę.... :serce: :kwiat: . Ważne ci w sercu, a za oknem..... no cóż, na to nie mamy wpływu. Pozdrawiam.
Witam. dzięki serdeczne. :serce: Wiem ,że to sanatorium to PEREŁKA . najważniejsze że jeszcze jest możliwość wyjazdu na 21 dni . Jak jest przydział to trzeba jechać , bo zawsze , mimo emerytury nie ma czasu i o zdrowie zadbać. Pozdrawiam wszystkich aktywnych , nie tylko w necie. ;) Życzę wszystkim fajnych przydziałów i krótkich terminów . :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ