Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kochani nie wiem dlaczego każdy pyta czy są 1 i jak a jest szansa otrzymania. Cz macie problemy z telefonami? Wystarczy zadzwonić do ośrodka i spytać o to co nas ciekawi u źródła. To najlepsza metoda. A tak w ogóle to co wy z tymi 1. Czy nie przyjemniej z kimś dzielić pokój. Normalni ludzie zawsze się dogadają chyba , że ktoś ma szczególne uwarunkowania i musi mieć 1 bo tacy też są wśród nas.. Generalnie lepiej z kimś dzielić trudy kuracji, zawsze można się do kogoś odezwać a nie tylko TV. Powodzenia.
To na pewno tam się spotkamy.Ja jadę swoim samochodem w poniedziałek.Jeśli chcesz wiedzieć jaki pokój masz to zadzwoń sobie tam.Pokoje są już przydzielone bo dzwoniłam tam i pytałam się.