Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kocham Cię. I będę Cię kochać takiego jaki jesteś. Nie ważne, czy pachnący wodą kolońską, której zapach unosi się już na schodach czy ogórkami byle nie śledziami Miłej nocki wszystkim
Jasne, wszystko się zmieści: i śledzie i ogórki zakąszane kiszoną kapustą zadeptaną przez Kruszynkę a na deser będę tańce na tarasie i na schodach... w Uroczej ? Viktorii ? Szaleństwo jakieś, czy co? Buziaki!!!!!!!!
Hej. Dajcie spokój z tymi ogórkami i kiszoną kapustą. Co do tańca to super pomysły. Ja też lubię potańczyć,ale gdzie mi do Selene która ma praktykę w "Mazowszu" albo Basi urodzonej do ognistego tańca cygańskiego i rytmów latino. Anka obiecała że nauczy mnie tańczyć po "Ciechocińsku",ale nie dałem rady, a Elunia taka wesoła i rozrywkowa w tańcu że nie czuje się zmęczenia. Ciechocinek macie w garści. A tak szczerze,to my z Max-em rzeczywiscie uwielbiamy śledzie..., szczególnie po północy...,hahahah Pozdrawiam tanecznie