Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pakowanie...? Aga, tyle mam jeszcze spraw do załatwienia, zrobienia, napisania... Nawet weekend będzie dla mnie baaardzo pracowity!
Przyszły tydzień też zapowiada się na mały "Sajgon".
Tylko perspektywa wyjazdu pozwala mi się uśmiechać!!! No więc, czekam na Szczawnicę, na góry, na Was...!
A jak tam u Ciebie?
Ja też w toku załatwiania spraw
Jeszcze biegam na kriokomorę załatwioną dużo wcześniej czyli rehabilitacja przed sanatorium
Gdyby tylko mi ktoś powiedział jakie temperatury bedą w grudniu w Szczawnicy to spakowałabym się w dniu wyjazdu w godzinkę
Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia
Dziewczyny cieszcie się,że macie już przydział i wiecie gdzie bo ja pilotuję skierowanie znajomej i cały miesiąc numery pną się do góry z 490 zrobiło się 660. Wniosek składała 30 września i dalej bez przydziału
Pozdrawiam i życzę Wam abyście wszystko co potrzebne do tych walizek pomieściły albo szafę wysłać serwisem