Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tam są zarówno turnusy z ZUS-u, NFZ-u, prywatnie tak około 7oo ludzi więc nie ma możliwości aby nie było młodych a zważywszy na NFZ starszego pokolenia też jest znaczna ilość a, że 2-3 razy w tygodniu są tańce, kawiarenka , restauracja więc możliwości poznania innych są duże. Trzeba tylko chcieć. Powodzenia.
zoja2014 pisze:Witam,
Wybiera sie ktos w styczniu 2017 do sanatorium Wieniec Zdrój-Jutrzenka
Cześć Zoja . Ja też wybieram się od 07 stycznia . Jadę po raz pierwszy więc nie wiem czego się spodziewać Na pewno się spotkamy więc miło będzie wypić jakąś kawkę . Pozdrawiam Marzena.
Może ktoś jeszcze jedzie w tym terminie ?
Witaj.
Ja mam termin od 04 stycznia.
Na pewno się spotkamy,kawę nie jedną wypijemy:)
Czytam troszkę forum.Jestem nastawiona pozytywnie na ten 24 dniowy pobyt.
Pozdr.
mania75 pisze:Słuchaj Joker raczej przez 24 dni to cudów nie zdziałają a skąd i dlaczego masz zasiłek? - widocznie Ci się należy Jak tak bardzo jesteś przerażony tym wyjazdem to zawsze możesz zrezygnować, ale wtedy będziesz zmuszony szukać roboty bo zasiłek Ci zabiorą... Pomyśl czy warto? I nie martw się napewno jeszcze ktoś w przedziale twojego wieku będzie bo z Zusu to dziadków nie wysyłają
Nie chodzi o to ze mnie cos przeraza bo malo jest takich rzeczy na tym swiecie. Moze chodzi o to ze jade pierwszy raz i nie wiem czego sie wgl spodziewac po tego typu rozrywce. I napewno nie przechodzilo mi przez mysl rezygnowanie z tego wyjazdu...skoro daja trzeba brac. zatem widzimy sie w styczniu
Trudno taki pobyt w sanatorium nazwac rozrywka. Od rana są zabiegi, potem obiad. Po obiedzie raczej tych zabiegow nie ma zbyt wiele. A od kolacji czas wolny. Od Ciebie zalezy jak go sobie zorganizujesz. Bylam niedawno ta takim turnusie rehabilitacyjnym z ZUS. Sporo mlodych osob bylo. I byla mozliwosc, z ktorej wiele osob korzystalo wyjazdu do domu od soboty w poludnie do niedzieli wieczor.
zoja2014 i JokerZdw to widzimy się w styczniu , tylko jak my się rozpoznamy ? Stanę w holu i krzyczeć będę hihi
JokerZdw a jak Ty jedziesz ? ja jeszcze nie mam koncepcji na podróż , pozdrawiam Was
Tzn jeszcze konkretnego konspektu swojej podrozy nie mam...raczej na 100 % ktos mnie przywiezie autem ale jeszcze z nikim konkretnie nie rozmawialem...jest jeszcze sporo czasu. jak zaczniesz stac na srodku holu i krzyczec to podejrzewam ze najwiecej zajec bedziesz miala....z psychologiem