Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
maszka62
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2013 22:33
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
Też jadę pierwszy raz i trochę się boję. Pozdrawiam wszystkich z turnusu 03.06.
-
BaSia_01
- Na forum od: 24 maja 2013 12:17
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 0
Również mam skierowanie na 3/06 i mieszkam w Bydgoszczy. Czym jedziesz? Jest szansa na wspólną podróż? Mam auto do dyspozycji, ale bez kierowcy - ja jestem po operacji kręgosłupa szyjnego i jeszcze nie mogę prowadzić.
Pozdrawiam wszystkich z "naszego" terminu
Basia
Widzę, że prawie wszyscy jedziemy pierwszy raz. Ale jak to ptaszki ćwierkają - pierwszy raz jest zawsze najlepszy
Też się trochę boję, a co..! Ale co tam! Damy radę. Wszak to czerwiec, słońce, morze i przede wszystkim nasze zdrowie
BaSia01. Też jestem 5 m-cy po operacji kręgosłupa lędźwiowego. Ale zdecydowałam się jechać samochodem, bo zawsze ktoś mi torbę włoży do bagażnika, a drugi ktoś ją wyjmie i przytaszczy do pokoju ( kurcze mam nadzieję hehe). Moja podróż będzie co prawda trwała 2 dni, bo już od soboty, ale jestem pewna, że to lepsze rozwiązanie. W każdym razie samochodem, pociągiem czy autobusem i tak się wszyscy spotkamy 03 czerwca w poniedziałek w Sobieszewie.
Życzę wszystkim słoneczka i ciepła ( w Radomiu zimnica i ulewa), przyjemnego pakowania ( co by nic zaplanowanego nie zapomnieć ), super nastroju, uśmiechniętych buziaczków i samych dobrych myśli w przedmiocie naszego obozowego turnusu.
Pozdrawiam
Elwira
-
BaSia_01
- Na forum od: 24 maja 2013 12:17
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 0
O, jak fajnie- witaj Elwiroelvira pisze:Cześć ekipa na 03.06!!!
Widzę, że prawie wszyscy jedziemy pierwszy raz. Ale jak to ptaszki ćwierkają - pierwszy raz jest zawsze najlepszy![]()
Też się trochę boję, a co..! Ale co tam! Damy radę. Wszak to czerwiec, słońce, morze i przede wszystkim nasze zdrowie![]()
BaSia01. Też jestem 5 m-cy po operacji kręgosłupa lędźwiowego. Ale zdecydowałam się jechać samochodem, bo zawsze ktoś mi torbę włoży do bagażnika, a drugi ktoś ją wyjmie i przytaszczy do pokoju ( kurcze mam nadzieję hehe). Moja podróż będzie co prawda trwała 2 dni, bo już od soboty, ale jestem pewna, że to lepsze rozwiązanie. W każdym razie samochodem, pociągiem czy autobusem i tak się wszyscy spotkamy 03 czerwca w poniedziałek w Sobieszewie.
Życzę wszystkim słoneczka i ciepła ( w Radomiu zimnica i ulewa), przyjemnego pakowania ( co by nic zaplanowanego nie zapomnieć ), super nastroju, uśmiechniętych buziaczków i samych dobrych myśli w przedmiocie naszego obozowego turnusu.
Pozdrawiam
Elwira
![]()
![]()
Ja jestem jeszcze dość " świeża" , bo szyjny miałam 3 m-ce temu i ruchy głową w bok bywają bardzo bolesne
Tak czy inaczej pozdrawiam serdecznie z chłodnej Bydgoszczy
Basia
Będę jechał Veolią do Gdańka za jedyne 25 zł. Więc nawet podróż samochodem się nie kalkuluje.
Autobus wyjezdza z Torunia o 7 rano i jedzie 2,5 godzinki autostradą.
Ruchy głową mam ogrniczone, trace czucie w lewej rece. A i z ledzwiowym mam problemy HEHE. Normalnie jak 80-latek..