Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam mam numerek 23780 . Od rana spadło 45.
Wolno, mało ale się cieszę, że w ogóle
Pozdrawiam oczekujących.
Może się wyrobię w 2017 roku a jak nie to
oczywiście przejdę na 2018 r, bo przy takim ślamazarstwie spadania numerków mi grozi!!
Ja mam na dzień dzisiejszy 74 501 /dolnosląskie/ . W ciągu 18 dni spadło 1800 numerków, mam nadzieję,ze ruszy po nowym roku ale to i tak jeszcze długie oczekiwanie .
GIENIA pisze:Witam w kolejce
Mój obecny numer 23 590 jeśli uda mi się skorzystać ze zwrotu w styczniu - na co liczę , to końcówka 2018 też powinna byc moja
Gieniu ze zwrotu w styczniu 2017,przy takim wysokim numerze,będziesz już po weryfikacji nawet jesli byś wyjeczała to nie bardzo się wyrobisz do grudnia 2018 bo czas oczekiwania 25 mies minimum,ale daj Ci Boże,bo ja też tak chciałabym