Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Będę chwalipiętą .Data wpływu do oddziału sierpień 2015 .Numer nadany 452 nie jest to poszpitalne przydział Iwonicz Gornik od 8 stycznia do 5lutego przy numerze9
przydział nastąpił 13 grudnia
Pozdrawiam i
życzę cierpliwości
Danusiu jeśli mogę doradzić to zadzwoń.Ja tak zrobiłam,porozmawiałam chwilkę z miła panią i za pół godzinki miałam przydział.Może znaczenie miało to,że ważność wniosku kończył się w styczniu Powodzenia
dalekowic pisze:Witam. Będę chwalipiętą .Data wpływu do oddziału sierpień 2015 .Numer nadany 452 nie jest to poszpitalne przydział Iwonicz Gornik od 8 stycznia do 5lutego przy numerze9
przydział nastąpił 13 grudnia
Pozdrawiam i
życzę cierpliwości
Numer nadany452 .....przy numerze 9 .......i nie poszpitalne .... okres iczejiwania 18 miesięcy .........niedowierzająco to brzmi!!!!!!
Dzień dobry,
dalekowic gratuluje przydziału i życzę "podładowania akumulatorów" w zimowym Iwoniczu. Przede mną jeszcze kilka m-cy czekania. Obecnie siedzę w ósmym wagonie. Pozdrawiam