Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Powiem Wam ,że ja szukałam zielonych sledzi bo myslałam ,że rzeczywiscie są zielone,a to okazało się ,że ja jestem zielona
Od pewnego czasu już wiem,że to po prostu śledzie surowe nie solone maja taką nazwę.Wyszły super
Jutro obiecałam chłopakom zabawę w pieczenie ciastek choinkowych wykrawanych foremkami o róznych kształtach,ale będzie radocha.
To widzę Wieniu,że będziemy miały takie samo zajęcie
Ubieranie choinki i pieczenie ciastek z wnukami.....dobrze,że nie wysilałam się z porządkami świątecznymi
Te porzadki to codzienna sprawa,świąteczne tylko takie bardziej generalne ,że zaglada się we wszystkie kąty
I tak jutro bedzie pobojowisko ,ja to wiem ale przecież chodzi o to,żeby zobaczyc jak im się śmiejeą pychole
Nutko fajnie ,że są ale czasem jak odjezdżają,to sobie myśle po cichu cieszę się,że byliście,ale dobrze że już wyjezdżacie .A potem znowu tęsknię
Jak ich wpadnie czwórka to potrafią przewrócić wszystko do góry nogami.
Pozegnam się bo mnie ciagnie do jaśka życzę dobrej spokojnej nocy