ja odniosłam się do Twojego wpisu, w którym pytałaś"Betina71"
Litości....łazienka to nie żaden luksus w XXI wieku![]()
"dlaczego ktoś ma mieszkać w baraku a drugi w luksusie?"
ja odniosłam się do Twojego wpisu, w którym pytałaś"Betina71"
"Casandra"Casandra pisze:ja odniosłam się do Twojego wpisu, w którym pytałaś"Betina71"
"dlaczego ktoś ma mieszkać w baraku a drugi w luksusie?"
"stokrotka"]stokrotka pisze:Przeczytałam wszystkie komentarze i dyskusja w niczym nie pomogła,aby unikać takich sanatoriów.Proponuję ,aby wypisywać owe sanatoria co w przyszłości pomoże nam ,albo i nie--by tam po prostu nie jechać.
Nie sądziłam że są takie sanatoria.Oświeciło mnie że żyjemy jak w średniowieczu w "wybranych" sanatoriach-oczywiście nie wszędzie.
Proszę ,wpisujcie które i gdzie, sanatoria nie posiadają pełnego węzła sanitarnego wyłącznie dla danego pokoju.Nie myślę tu o pokojach typu studio.Lecz o normalnych pokojach gdzie jest wspólna łazienka na ileś tam osób z całego piętra na przykład.
były takie propozycje, admin się nie zgadzamoże by też zrobić głosowanie na " najgorsze sanatorium 2016r" ?
z dyskusji wynika, że nie tylko są ale tez jest na nie popyt.Nie sądziłam że są takie sanatoria.Oświeciło mnie że żyjemy jak w średniowieczu w "wybranych" sanatoriach-oczywiście nie wszędzie.
,Ja jednak chciałabym mieć wybór![]()
![]()
![]()

I oby głos ludu, i w takich kwestiachCasandra pisze:z czym masz problem Jacku?
nie czujesz się komfortowo z moim poglądem może?
a co do NFZ-tu - mam nadzieję że osoby decyzyjne tu zaglądają i widzą jakich zmian społeczeństwo oczekuje.
W końcu głos ludu trzeba brać pod uwagę.

Był taki post założony przez Jacka i niestety zamkniety.Wpisywane były takie ośrodki. Perełki sanatoria...czy jakoś takstokrotka pisze:Przeczytałam wszystkie komentarze i dyskusja w niczym nie pomogła,aby unikać takich sanatoriów.Proponuję ,aby wypisywać owe sanatoria co w przyszłości pomoże nam ,albo i nie--by tam po prostu nie jechać.
Nie sądziłam że są takie sanatoria.Oświeciło mnie że żyjemy jak w średniowieczu w "wybranych" sanatoriach-oczywiście nie wszędzie.
Proszę ,wpisujcie które i gdzie, sanatoria nie posiadają pełnego węzła sanitarnego wyłącznie dla danego pokoju.Nie myślę tu o pokojach typu studio.Lecz o normalnych pokojach gdzie jest wspólna łazienka na ileś tam osób z całego piętra na przykład.