CO SĄDZICIE O OBIEKTACH SANATORYJNYCH bez samodzielnych węzłów sanitarnych w każdym pokoju?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
forumowicz

Re: CO SĄDZICIE O OBIEKTACH SANATORYJNYCH bez samodzielnych węzłów sanitarnych w każdym pokoju?

Post autor: forumowicz »

"Betina71"
Litości....łazienka to nie żaden luksus w XXI wieku :lol: :evil:
ja odniosłam się do Twojego wpisu, w którym pytałaś

"dlaczego ktoś ma mieszkać w baraku a drugi w luksusie?"
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2016 23:43
Staż sanatoryjny: 4

Re: CO SĄDZICIE O OBIEKTACH SANATORYJNYCH bez samodzielnych węzłów sanitarnych w każdym pokoju?

Post autor: nika50 »

Casandra pisze:
"Betina71"
Litości....łazienka to nie żaden luksus w XXI wieku :lol: :evil:
ja odniosłam się do Twojego wpisu, w którym pytałaś

"dlaczego ktoś ma mieszkać w baraku a drugi w luksusie?"
"Casandra"
Ja jednak chciałabym mieć wybór :idea: :idea: :idea: ,
a łazienka w sanatorium w XXI wieku to dla mnie jest jednak "normalność"
spartańskie warunki były na "obozach " w XX wieku :kwiat: :kwiat: :
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Przeczytałam wszystkie komentarze i dyskusja w niczym nie pomogła,aby unikać takich sanatoriów.Proponuję ,aby wypisywać owe sanatoria co w przyszłości pomoże nam ,albo i nie :lol: --by tam po prostu nie jechać.
Nie sądziłam że są takie sanatoria.Oświeciło mnie że żyjemy jak w średniowieczu w "wybranych" sanatoriach :o -oczywiście nie wszędzie.
Proszę ,wpisujcie które i gdzie, sanatoria nie posiadają pełnego węzła sanitarnego wyłącznie dla danego pokoju.Nie myślę tu o pokojach typu studio.Lecz o normalnych pokojach gdzie jest wspólna łazienka na ileś tam osób z całego piętra na przykład.