Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zoja i mania -tez sie wybieracie od 7-go ? do jutrzenki z zus ?-byłam kilka razy na zus turnusach i byłam bardzo zadowolona:)-mam nadzieje że ten turnus bedzie równie udany - do zobaczenia pozdrawiam Monika
zoja i mania -tez sie wybieracie od 7-go ? do jutrzenki z zus ?-byłam kilka razy na zus turnusach i byłam bardzo zadowolona:)-mam nadzieje że ten turnus bedzie równie udany - do zobaczenia pozdrawiam Monika
Witam;-)
Również wyjeżdżam 7 stycznia 2017 do Jutrzenki. Jestem z okolic Łodzi. Dzwoniąc dowiedziałam się, że parking na cały turnus (24dni) to koszt 170zł, niestety nie mamy wpływu na pokoje ...trzeba liczyć na szczęście by dostać "jedyneczkę"
Mam nadzieje,że będzie bardzo miło.
z tego co mi wiadomo pokoje jedynki z zusu moga dostać tylko ze schorzeń ruchu itp,natomiast psychosomatyczne tylko dwójki,takie sa przepisy Ponawiam info do Mani -podaj mi namiar na fb-nie moge do ciebie nic bezposrednio wysłać,od ciebie namojego maila dochodza wiadomosci
Monia jak skrobniesz jeszcze ze 2 posty to i ty będziesz mogła wysyłać z NS na prywatne wiadomości. Za parking nie ma przymusu płacić . Płatne tylko przed głównym wejściem. Powodzenia.