Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wniosek na dziecko 4 lata zlozylam w nfz w miesiacu listopad 2016.
Po 20 grudnia otrzymalam pismo z nfz ze czas oczekiwania to ok 6 miesiecy i mielismy numerek 175.
dzis 2017-01-01 mamy numerek 155.
Witam serdecznie! Ponad rok temu ustawiłam się w kolejce na 2016r , który niedawno się zakończył a zostało mi jeszcze 16200 numerków. Przeniosłam sie więc do kolejnej kolejki , tym razem na 2017 rok.
Witam wszystkich
witajcie )) minęło 9 dni stycznia ...polazłam do NFZ żeby sprawdzić co tam słychać w mojej sprawie.......i proszę 2929.....to jakieś 3,5 do 4 miesięcy oczekiwania.....a jak będzie zobaczymy serdecznie pozdrawiam
Dzisiaj dostałam przydział do sanatorium Julianówka w Ciechocinku od 27.03 - 17.04.2017
Czas ten szybko z Wami zleciał,życzę trafionych przydziałów,cieplutko pozdrawiam Danusia