Iwonicz Zdrój senatorium Ziemowit

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
DZULIA4
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2011 09:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Iwonicz Zdrój senatorium Ziemowit

Post autor: DZULIA4 »

Czy ktoś był w senatorium w Iwonicz Zdroju w Ziemowicie ,Prosze o opinie jak tam jest.Jakie zabiegi -pokoje i rozrywki.
tomii
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2011 09:16

Re: Iwonicz Zdrój senatorium Ziemowit

Post autor: tomii »

w jakim terminie jedziesz? rozrywki sa he he
w Krakowiaku fajny klimat pozdrawaim
DZULIA4
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2011 09:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: DZULIA4 »

Jade od 2 listopada w zaduszki ha ha.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Tak w Krakowiaku .....jest fajnie ,to chyba jedyne fajne miejsce na tańce :)...mnie się bardzo podoba Iwonicz -Zdrój :) Bieszczady jesienią są na pewno piękne..
Pozdrawiam
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2010 19:44

Post autor: magdalena32 »

Byłam w Ziemowicie dwa lata temu we wrześniu.Nie mam porównania,bo to był mój pierwszy pobyt w sanatorium-teraz,w październiku będzie drugi-NFZ,też do Iwonicza mnie wysyła,ale pobyt z Ziemowicie bardzo pozytywnie oceniam.Przede wszystkim zabiegi,stołowka i dancingi;)w tym samym budynku,sanatorium ładnie położone,za oknem las..sarenki:).I w ogóle sielanka;)W pokojach czysto,chociaż metrażowo to jakoś szczególenie pozytywnie się nie wyróżniały-uwaga na pokoje zlokalizowane obok wind;)trochę ściany się trzęsą..;)Telewizor,czajnik,lodowka na korytarzu.3 TV na cały budynek;)-można się zintegrować przy wspolnej kawce i TV;)Jedzenie..no cóż-takie trochę szpitalne-pozostaje pizze zamówić jak za bardzo żołądek się upomina..Mało ale smakowicie.Zabiegi ok-szczególnie ćwiczenia w basenie fajne.Masaże też niczego sobie..Wróciłam odrodzona i wypoczęta..by za kilka obowiązkowych miesięcy ponownie złożyć skierowanie do sanatorium.I doczekałam się-znów Iwonicz;)..tym razem"Stare Łazienki"..hmm.ktorych,już sama nazwa.lekko mnie odstrasza..Może jednak tak źle nie będzie.pozdrawiam serdecznie
mariusz_1926
Na forum od: 18 maja 2012 00:53

Post autor: mariusz_1926 »

Witam, mam skierowanie na 21 czerwca do sanatorium Stomil - Ziemowit w Iwoniczu, jade pierwszy raz do sanatorium. Prosze o opinie o osrodku jak i Iwoniczu.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, opinii na temat Iwonicza i interesującego cię ośrodka masz dość dużo - troszkę inwencji a znajdziesz wszystko co cię interesuje - powodzenia i pozdrawiam ;) ;) ;)
ODPOWIEDZ