Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
cela123 pisze:Byłam w julianówce w 2014 roku. Wróciłam bardzo zadowolona.
Cela bardzo proszę napisz jak wyglądają pokoje 3 osobowe,bo na 2 nie mam co liczyć,bo tylko dla małżeństw,jakie są zabiegi,czy można dogadać się z lekarzem,czekam na opis,pozdrawiam
danusia57 pisze:
W przeglądarce jest przydział
SANATORIUM JULIANÓWKA Heleny Szulc
CIECHOCINEK WIDOK 10
od 27 marca do 17 kwietnia
Dodrze że to już wiosna,nigdy tam nie byłam,zwiedzę Toruń i może zbierze się fajne forumowe towarzystwo
... ......Danusiu .....gratuluję przydziału , cieszę się razem z Tobą Ciechocinek znam tylko z jednodniowej wycieczki .
Na pewno znajdziesz ciekawe towarzystwo i oczywiście zabiegi , z których będziesz zadowolona ..