Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, moj numer dzisiaj 48584, od niedzieli mniej o prawie 1000 z nfz mazowieckiego , profil neurologia, czekam od pazdziernika 2015 r., pochwalcie sie, prosze czy u Was tez tak szybko spada.
Mazowiecki, reumatologia.Za kilka dni miną 2 lata czekania Aktualnie jeszcze 4 tys. przede mną. Ale numerki spadają w zawrotnym tempie, więc tylko patrzeć, dokąd i kiedy pojadę
Witam wszystkich oczekujących na kurację. Mój numer na dzień dzisiejszy to 30060,wniosek złożyłam lipiec 2015 mam cichą nadzieję że pojadę w sierpniu lub we wrześniu kolejka szybko się mknie do przodu.Pozdrawiam oczekujących.
Dzien dobry, a moj 48049, wniosek od pazdziernika 2015 roku w nfz mazowieckim, dzisiaj mamy piateczek, a od niedzieli przez 5 dni spadlo prawie 1500 numerow, hurrraaaa.... Dobrego dnia .
Witaj Lisa ja też jestem z mazowieckiego mój numer dzisiaj na koniec dnia to 30397.W tym tygodniu nasz fundusz się rozszalał bo u mnie spadło 1991 numerków mój profil to reumatologia.Lisa to my obie jesteśmy z jednego funduszu i dzieli nasz tylko trzy miesiące od złożenia może spotkamy się razem gdzieś w tym samym sanatorium.Teraz zostało nam tylko obserwować kiedy i gdzie nam przydzielą.Pozdrawiam cieplutko
Danuta Pietka pisze:Witaj Lisa ja też jestem z mazowieckiego mój numer dzisiaj na koniec dnia to 30397.W tym tygodniu nasz fundusz się rozszalał bo u mnie spadło 1991 numerków mój profil to reumatologia.Lisa to my obie jesteśmy z jednego funduszu i dzieli nasz tylko trzy miesiące od złożenia może spotkamy się razem gdzieś w tym samym sanatorium.Teraz zostało nam tylko obserwować kiedy i gdzie nam przydzielą.Pozdrawiam cieplutko
Witam Danusiu, witam Yaga, przepraszam za poprzedni post, cos nacisnelam i wyslal sie za krotki.Mnie jest bardzo milo, ze spotkalam osoby, z ktorymi moze uda sie spotkac, ja bardzo chetnie wypije z Wami kawke.
Wiesz Danusiu, Ty masz szanse pojechac 3 miesiace przede mna, chociaz ja sie ludze, ze skoro mam profil leczenia mniej popularny-neurologia, to moze pojade troche szybciej.