Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Leszek,a dlaczego tak źle mi życzysz???W szachy to ja mogę grać bez wyjeżdżają do sanatorium.Zreszta ja nie lubię siedzieć na d....,zawsze mnie nosiło aby coś ciekawego zobaczyć.Co do przyjaciółki,to faktycznie,może się przydać.W razie lodu na jezdni,ktoś musi sypac przed samochodem tym piaskiem z bagaznika
Nic nie napisałam na temat Wiktora, bo tam nie byłam. Natomiast sam Żegiestów....chyba ma dłuższą nazwę niż jest. Ale tak jak piszesz - z własnym autem nie ma strachu.A ja jadę do Szczawnicy. Pięknie tam jest i wiele możliwości nawet bez auta, Jeszcze raz powodzenia.