Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Jowito ja myślę że wyjedziesz w maju bo tak z wyliczeń wychodzi,w mazowieckim miesięcznie schodzi ponad 5000 tysięcy a w styczniu u mnie spadło do wczoraj 6237 tag że masz na pewno zapewniony maj ,Pozdrawiam
Witaj Danusiu, ciekawa jestem gdzie mnie skierują, ja z nadciśnieniem więc liczę na morze, chociaż góry też super. To mój pierwszy raz ...
A Ty kiedy się spodziewasz?
Jowita ja myślę że pojadę sierpień lub wrzesień mój profil to reumatologia ,bardzo chciała bym dostać Kołobrzeg ale to już w rękach NFZ.Ty możesz dostać morze ale mogą dać Ciechocinek na nadciśnienie to odpowiedni klimat .Ja byłam w Ciechocinku dwa lata temu i było super zabiegi bardzo mi pomogły.Życzę tobie dobrze dobranego sanatorium,jedziesz pierwszy raz może będziesz miała szczęście dostać dobre sanatorium
Witam wszystkich, w ciagu ostatnich 3 miesiecy spadalo srednio 6230, zaczynalam w pazdzierniku 2015 r. od 105 tysiecy , dzisiaj to 46242, profil neurologia, licze na pazdziernik 2017 r.
Witaj Lisa w naszym NFZ kolejka spada w zadowalającym tempie u mnie już zostało 28830, mam taką nadzieję że dostanę przydział na drugą połowę sierpnia.Wszystkim oczekującym życzę szybkich przydziałów w wymarzonym kurorcie.Pozdrawiam oczekujących.
wniosek złożyłam 05.10.2016. Po dwóch tygodniach otrzymałam odpowiedź - czas oczekiwania ok. 26 miesięcy z nr. 131900. Z moich wyliczeń wynika, że będzie to grudzień 2018 - ale czy na pewno, co o tym myślicie?
Czesc, ja zlozylam w pazdzierniku 2015 roku i licze na pazdziernik 2017 r., startowalam od 105 tysiecy, wiec bardzo prawdopodobne, ze pojedziesz w grudniu 2018 r., bo troche kuracjuszy przybylo.