ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- vivalavi
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 mar 2014 08:41
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękowano: 1 raz
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Witam
tak, to prawda,że w styczniu przyspieszyła kolejka.W ciągu miesiąca ubyło mi 4.400 numerków, obecnie mam 37 200
Licząc średnio 3500 miesięcznie to w grudniu pojadę do Ustronia. Święta w górach super!
tak, to prawda,że w styczniu przyspieszyła kolejka.W ciągu miesiąca ubyło mi 4.400 numerków, obecnie mam 37 200
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
darek pisze:...Zastanawiam się co wydarzyło się w Naszym ..śląskim oddziale NFZ.
Czytałem wiele wypowiedzi ,że ..Nie przyjmują ,że Kolejki ,że Doktorzy nie chcą pisać wnioski.
Wspominałem w styczniu zeszłego roku ,że ma Sąsiadka -Starsza Pani lat około 70 ..DOCZEKAŁA się wyjazdu i to w STYCZNIU roku 2016 do Kołobrzegu po prawie 3,5 roku od złożenia wniosku![]()
Gdy Ja powróciłem w połowie października -Pani w windzie zadała ..dyskretnie Pytanie .. Czy Wnioskować
Odpowiedziałem po ..Wszystkich świętych.
Dziś a mamy 02-01-2017 -Uradowana - dzwoni do drzwi Moich -a nie lubię gdy ktokolwiek przeszkadza mi podczas ..obiadu( Oczywiście zmierzły Jestem )
Pani Pokazuje mi ..List ,który mimo ,że była w domu musiała odebrać z poczty ..cóż listonosz nie znam konfiguracji..domofonów![]()
i było tam NAPISANE przez pracownika NFZ