Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
Witaj natiic! W ubiegłym roku byłam w szpitalu uzdrowiskowym w Busku Zdrój akurat w okresie Świąt Wielkanocnych. Pomijając tęsknotę za bliskimi to było bardzo miło. Mieliśmy śniadanie prawie takie jak w domu. Personel zadbał nawet o to by każdy miał jajko ze święconki, a przed śniadaniem dyrektor na stołówce złożył życzenia w imieniu personelu. Wyżywienie w KRYSTYNIE na co dzień było bardzo dobre, a w dni świąteczne w szczególności. Zabiegi już na samym początku były tak zaplanowane, ze uwzględniały dni wole. W sobotę część pacjentów miała jeszcze zabiegi. W tym roku będę również w okresie świątecznym, Wielkanoc jest dość późno. Rodzina się śmieje, że to specjalnie, ale ja terminu nie wybierałam. Mam nadzieję, że w tym roku będzie podobnie!!!

natiic! A co do czasu to różnie. Część osób (co mieszkała w promieniu ok 100 km) wzięła przepustki i pojechała do domu, do części przyjechały rodziny. Ja miałam do domu prawie 400 km - trochę daleko. Dopisała pogoda więc spacerki, dobra książka (nadrabianie zaległości w czytaniu), itp. 
-
natiic
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 15:00
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
No ja też mam kawałek a przede mną długi majowy weekend
Jeszcze tylko półtory miesiąca do wyjazdu. Czy wybiera się ktoś do w/w obiektu w tym terminie?