Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jest sporo opinii na temat Nowego Domu Zdrojowego w Krynicy. Ja również tam byłam i między innym opinię znajdziesz tutaj: http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... owy#p26744
Jak będziesz mieć pytania to zapraszam, pytaj.
Krys Nowy Dom Zdrojowy to samo epicentrum Krynicy - warunków nie znam , byłam w Starym Domu Zdrojowym , ale chyba lepiej nie mogłeś trafić
MIŁEGO POBYTU
W latach 2009-2010r bylo beznadziejnie mowie tu o samym domu zdrojowym bo Krynica przepiekna??.A wszczególnosci pokoje jedzenie takie sobie na trójke w skali do pieciu .Byly pokoje zapewne lepsze ale nie dla nas.Teraz nie wiem moze sie cos zmienilo na lepsze!!
Ja jade od 29 czerwca 2013 roku podobno cos sie po remoncie zmieniło? Moze ktos jedzie i chce sie wczesniej poznać ? Ja jade z Krakowa. Pozdrawiam Alina
Informacją dla osób, które w najbliższym czasie wybierają się do Nowego Domu Zdrojowego. Otóż elewacja od strony deptaku jest w remoncie.
"Dzięcioły stukają" od 7 rano do 17-ej. Na balkonach jest wymieniana terakota stąd też pracują młoty pneumatyczne. Przewidywany termin zakończenia remontu to październik/listopad 2013r. Pijalnia jest w remoncie na okres ca 1 roku i została przeniesiona do Starych Łazienek.