Nowy Dom Zdrojowy-Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 18:08

Nowy Dom Zdrojowy-Krynica Zdrój

Post autor: krys »

Bardzo proszę o opinie kuracjuszy o tym sanatorium -przydadza sie tez jakies wskazówki od kuracjuszy którzy tam przebywali.serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Nowy Dom Zdrojowy-Krynica Zdrój

Post autor: Selene »

Krys witamy na forum :)

Jest sporo opinii na temat Nowego Domu Zdrojowego w Krynicy. Ja również tam byłam i między innym opinię znajdziesz tutaj:
http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... owy#p26744
Jak będziesz mieć pytania to zapraszam, pytaj.

Miłej lektury i pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Krys Nowy Dom Zdrojowy to samo epicentrum Krynicy - warunków nie znam , byłam w Starym Domu Zdrojowym , ale chyba lepiej nie mogłeś trafić
MIŁEGO POBYTU
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2013 16:55

Post autor: koko »

W latach 2009-2010r bylo beznadziejnie mowie tu o samym domu zdrojowym bo Krynica przepiekna??.A wszczególnosci pokoje jedzenie takie sobie na trójke w skali do pieciu .Byly pokoje zapewne lepsze ale nie dla nas.Teraz nie wiem moze sie cos zmienilo na lepsze!!
aaaa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2011 23:57

Post autor: aaaa »

Ja jade od 29 czerwca 2013 roku podobno cos sie po remoncie zmieniło? Moze ktos jedzie i chce sie wczesniej poznać ? Ja jade z Krakowa. Pozdrawiam Alina :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witam :kwiat:

Informacją dla osób, które w najbliższym czasie wybierają się do Nowego Domu Zdrojowego. Otóż elewacja od strony deptaku jest w remoncie.
"Dzięcioły stukają" od 7 rano do 17-ej. Na balkonach jest wymieniana terakota stąd też pracują młoty pneumatyczne. Przewidywany termin zakończenia remontu to październik/listopad 2013r. Pijalnia jest w remoncie na okres ca 1 roku i została przeniesiona do Starych Łazienek.

Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ