Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym tygodniu coś słabo spadają numerki , czy to pogoda wiosenna to czyni , ale ważne , że spadają .Dzięki temu wyjazd coraz bliżej.
Ja już siedzę w 42 wagoniku .Pozdrawiam miło
w łodzkim kolejka sie wydluza,
pisala tu wcześniej wiesniaczkaela ,
ze byla osobiscie na Kopcińskiego a wniosek skladala na poczatku grudnia 2015,
to powiedzieli jej ,zeby się szykowala na listopad,
pewnie latem w wakacji zrobi się zastój
Gdzie ja teraz biedna mam się podziać Już 6 godzin temu z kuracji powróciłam i bez następnej kolejki żyć się nie da Chyba jutro pobiegnę aby w łaski ZUS-u się wprosić, bo do NFZ-tu to wnioseczek gdzieś nie wcześniej niż w lipcu przyjmą
no jak było w tym Ciechocinku ,
nie wiem czy teraz polowac na zwroty ,czy poczekac do maja ,
martwy sezon nawet w tym Ciechocinku teraz w poscie ,to szalu nie ma